Radno vreme: 09h–17h, subotom 09h–14h

Vila Ikonomu

BazenIzvan centraMirna lokacijaDvorište

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Pefkohori apartmani letovanje :
Vila Ikonomu

Vila Ikonomu se nalazi u tropskom ambijentu na oko 150 m od plaže, izolovana od gužve i saobraćajne buke, nedaleko od centra Pefkohorija. Prednost ove vile je što poseduje veliko dvorište sa bazenom i ležaljkama koji su gostima besplatno na raspolaganju. Ispred vile postoji mogućnost parkiranja. U vili Ikonomu gostima su na raspolaganju trokrevetni studiji koji se sastoje od jedne prostorije sa jednim francuskim i jednim klasičnim ležajem ili tri odvojena ležaja. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje je uključeno u cenu u periodu od 01.07. do 30.08. dok se van tog perioda klima doplaćuje 5€ dnevno na licu mesta).

Gostima se sviđa...

Poseduje bazen

Mirna lokacija

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno , osim u terminima od 01.07 - 30.08, kada je korišćenje klima uređaja uključeno u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.984624, 23.621696.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Pefkohori
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Studio 1/3

Sadržaj objekta

Bazen BazenIzvan centra Izvan centraMirna lokacija Mirna lokacijaDvorište Dvorište

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenjeLežaljke i suncobrani