Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Limnos -> Agios Ioanis -> Hotel Porto Plaza

Agios Ioanis hoteli 2016: Hotel Porto Plaza

Hotel Porto Plaza letovanje Agios Ioanis 2016

Lokacija: Luksuzan hotel koji je izgrađen 2010. godine na 8km od Mirine u mestu Ag. Ioanis. Besprekorno organizovana usluga sa modernom tehnologijom i komforom odličan je izbor za vaš odmor iz snova. Nalazi se u blizini plaže i na 60m od autobuske stanice. Sadržaj: Recepcija (24h), lift, dva parkinga, pristup internetu, lobi, bar, TV sala, prostorija za odlaganje prtljaga, dva bazena, dvorište, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar pored bazena. Sobe: Raspolaže sa 40 soba i svaka od njih ima: telefon, radio, TV, frižider, fen za kosu, klima uređaj, pristup internetu, kupatilo (tuš), terasu, peškire, krevetac za bebu i sef (na upit).
Hotel Porto Plaza letovanje Agios Ioanis 2016

2. dete (2–12 godina)   402 426 409 433 416 440 409 402 398

U cenu aranžmana je uračunato:
- Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Limnos - Beograd,
- Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
- Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.


U cenu aranžmana nije uračunato:
- Aerodromske takse u visini 48,28 eur (15,3 eur aerodromska taksa Beograd, 22 eur aerodromska taksa na Limnosu, 10 eur YQ taksa, 0,98 eur DCV taksa)
- Deca od 2-5 godina ne paćaju grčku taksu. Takse se plaćaju u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti.
- YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina će zavisiti od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno. DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja.
- Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.000,00 rsd.
- Deca od 0-2 god besplatno.
- Sve navedene takse su podložne promeni i sva eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
- Troškovi fakultativnih izleta, putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznačeno po „aranžman uključuje“


Uslovi za decu:
- Dete do 2 god. besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
- Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
- Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
Važno: Gore navedeno važi samo uz dve punoplatežne osobe.


Rezervacija:
- Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od minimum 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i Last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.
Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima parvo na refundaciju celokupnog iznosa.


Mogući načini plaćanja:
1) Uplate u celosti do polaska
- Gotovinske uplate u poslovnici
- Uplatom na tekući račun
- Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

2) Odloženo
- Čekovima. 40% prilikom rezervacije ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15.11.2016. godine

3) Uplate iz inostranstva
- Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

4) First i last minute ponude:
- Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju
Važno: Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može menjati.


Putna dokumenta:
Avinske karte, vaučere i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije Inter Holidays Travel Agency predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije na aerodromu u Beogradu. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz opštih uslova putovanja – kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava


Avio prevoz:
Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika Agencije Inter Holidays Travel Agency i Agencija nije u mogućnosti da garantuje vreme polaska po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija biti realizovani. Vreme leta na čarter letovima, objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučajevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.


Sopstveni prevoz:
- Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se i na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto..


Zdravstveno osiguranje:
– Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju.
- Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise Putnog osiguranja po povoljnim cenama.


Napomene:
- Molimo Vas da pročitate Opšte uslove putovanja
- Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
- Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled
svake sobe, kupatila ili kuhinje
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, i nemaju pasoš Republike Srbije, moraju samostalno da se raspitaju o viznom režimu zemlje u koju putuju ali i zemlje preko koje putuju.
- Wireless internet - WiFi uređaj koji je instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto) odnosno zonu u objektu gde je signal dostupan
- U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
- Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.


Uz ovaj cenovnik vaze prigram i Opšti uslovi organizatora putovanja Inter holidays group doo – ogranak Inter holidays travel agency, Licenca OTP 44/2015.

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928