Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Lefkada apartmani


 • Perigali apartmani

 • Agios Nikitas apartmani
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Jonska ostrva -> Lefkada -> Ligia

  Ligia

  Letovanje Ligia 2019: vile, apartmani, hoteli

  Ligia apartmani

  Ligia je mirno seoce koje se nalazi na istočnoj obali Lefkade, na oko četiri kilometra južno od glavnog grada ostrva – istoimene Lefkade. Ligia je ranije bila poznata kao ribarsko selo, a sada je savršeno malo mesto za beg od vreve i porodični odmor. Kroz mesto prolazi glavna ulica u kojoj se nalaze prodavnice i restorani, a na obali se nalazi mala ribarska luka, kao i šljunkovita plaža, dok se iznad mesta pružaju obronci prekriveni borovima i maslinjacima.


  Ligia apartmani, Ligia letovanje Ligia apartmani, Ligia letovanje Ligia apartmani, Ligia letovanje Ligia apartmani, Ligia letovanje Ligia apartmani, Ligia letovanje Ligia apartmani, Ligia letovanje

  Ligia vile i apartmani letovanje 2019

  Ligia mapa

  Ligia video

  Ligia atrakcije 2019

  /

  Ligia plaže letovanje 2019

  Lefkada ima 62 plaže koje se prostiru duž 117 kilometara obale.

  Agiofili – plaža leži nedaleko od mesta Vasiliki i zaliva. Ima sitne bele kamenčiće i more tirkizne boje. Pruža nezaboravan užitak plivačima a omiljena je i kod ronioca.

  Agios Ioannis – je najbliža plaža koja se nalazi nedaleko od glavnog grada ostrva, Lefkade. Plaža je sa sitnim peskom a more tirkizno plave boje. Na plaži su atrakcija stare vetrenjače od kojih je jedna preuredjena u tavernu. Plaža je čuvena kao zanimljiva za surfere.

  Agios Nikitas – ribarsko seoce sa malenom plažom ali pogodnom za uživanje. Glavna ulica koja iz mesta vodi ka plaži je ustvari pešačka zona i u njoj postoji mnoštvo taverni kafea i barova. Zaliv je uronio duboko u kopna pa su talasi na ovoj plaži veoma retki.

  Ammousa plaža jedna je od popularnijih na južnom delu ostrva. Plaža je smeštena u mali zaliv sa mirnom vodom. Do plaže se može pristupiti automobilom, ne postoje barovi i taverne uz obalu. More je kristalno prozirno i kupanje ovde je pravo uživanje.

  Egremni plaža – po mnogima najlepša na čitavoj Lefkadi, pleni neverovatnom koloritom priobalja. More tirkizno plavo, sitan beli šljunak i maleni beach bar sa odličnom muzikom ostaće vam u pamćenju kao i 350 stepenika vode do ovog raja na zemlji.

  Gialos plaža ima slične karakteristike kao plaži Egremni, šljunkovita je prostrana i dugačka, ima tirkiznu boju mora. Prilaz plaži je strm naročito idući ka jugu i s a puno serpentina, ali postoji obezbeđen parking. Visoka, delimično strma brda okružuju Gialos, pa sunce ne dopire baš do same plaže tokom pre podneva.

  Mikros Gialos jedna je od poznatijih plaža na jugu ostrva. Smeštena je u mali zaliv u kojem je more mirno. Do plaže se može pristupiti kolima. Iza plaže postoje kafei, taverne, i barovi. Voda je kristalno čista i naprosto mami na kupanje.

  Mylos plaža je zahvaljujući netaknutoj prirodi na spisku najlepših plaža na ostrvu.Ligia. Smeštena je između mesta Agios Nikitas i Kathizme. Na vrhu puta postoji vetrenjača iz XVIII veka, skoja je preuredjena u kafić, iz koje se pruža prelep vidik na plažu. Jak vetar povremeno može ovde biti problematičan i razlog da se preskoči duži boravak na ovoj plaži.

  Nikiana – se nalazi šest km severnije od Ligiaja. Važi za najbolju ščjunkovitu plažu na istočnoj obali Lefkade, u čijem okruženju su masline i čempresi. Sa plaže se pruže prelep pogled na kopneni deo Grčke.

  Porto Kaciki – svakako najlepša plaža na Lefkadi i jedna od najpoznatijih na Mediteranu. Već nekoliko godina unazad Porto Kaciki se proglašava i za najlepšu plažu u čitavoj Grčkoj. Do nje nije lako doći imajući u vidu činjenicu da je od glavnog grada Lefkade udaljena 40 km a u top sezoni gužve su velike. Odlična alternativa za pritupanje plaži je dolazak brodom koji isplovljava iz Ligiaja. Zanimljivost plaže su 100 drvenih stepenika koji vode do nje.

  Ligia izleti letovanje 2019

  /

  Ligia noćni život i zabava letovanje 2019

  /

  Vila Flesvos

  Leto 2019

  Vila Lygia

  Leto 2019

  Vila Christina 1

  Leto 2019

  Vila Christina 2

  Leto 2019

  Vila Christina 3

  Leto 2019

  Vila Koutouki

  Leto 2019