Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Lefkada apartmani


 • Nidri apartmani

 • Agios Nikitas apartmani
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Jonska ostrva -> Lefkada -> Perigali

  Perigali

  Letovanje Perigali 2018: vile, apartmani, hoteli

  Perigali apartmani

  Perigali je malo i simpatičmo mestašce, nalazi na istočnoj obali ostrva Lefkada, severno od grada Nidrija, i na oko 16 km od glavnog grada Lefkasa. Mesto je izgrađeno u prekrasnom okruženju i kombinuje zelenu prirodu sa peščanim obalama. Ovo je malo i mirno mesto, sa nekoliko marketa, restorana i kafića. Svojom lepotom i svojim zelenim padinama koje se spuštaju sve do mora predstavlja idealno mesto za opuštanje i odmor. U blizini Perigalija se nalazi čuvena Crvena crkva, izgrađena 1478. godine, koja se u revoluciji 1821. godine transformisala u skrovište sa oružjem. Područje oko Perigialia obiluje uvalama i plažama sa kristalno čistim morem, a najpoznatija je plaža Passa. Ceo priobalni pojas od Perigialia do uvale Vlihos je turistički razvijen.  Perigali vile i apartmani letovanje 2018

  Perigali mapa

  Perigali video

  Perigali arakcije 2018

  /

  Perigali plaže letovanje 2018

  Lefkada ima 62 plaže koje se prostiru duž 117 kilometara obale.

  Agiofili - plaža leži nedaleko od mesta Vasiliki i zaliva. Ima sitne bele kamenčiće i more tirkizne boje. Pruža nezaboravan užitak plivačima a omiljena je i kod ronioca.


  Agios Ioannis - je najbliža plaža koja se nalazi nedaleko od glavnog grada ostrva, Lefkade. Plaža je sa sitnim peskom a more tirkizno plave boje. Na plaži su atrakcija stare vetrenjače od kojih je jedna preuredjena u tavernu. Plaža je čuvena kao zanimljiva za surfere.


  Agios Nikitas - ribarsko seoce sa malenom plažom ali pogodnom za uživanje. Glavna ulica koja iz mesta vodi ka plaži je ustvari pešačka zona i u njoj postoji mnoštvo taverni kafea i barova. Zaliv je uronio duboko u kopna pa su talasi na ovoj plaži veoma retki.


  Ammousa plaža jedna je od popularnijih na južnom delu ostrva. Plaža je smeštena u mali zaliv sa mirnom vodom. Do plaže se može pristupiti automobilom, ne postoje barovi i taverne uz obalu. More je kristalno prozirno i kupanje ovde je pravo uživanje.


  Egremni plaža - po mnogima najlepša na čitavoj Lefkadi, pleni neverovatnom koloritom priobalja. More tirkizno plavo, sitan beli šljunak i maleni beach bar sa odličnom muzikom ostaće vam u pamćenju kao i 350 stepenika vode do ovog raja na zemlji.


  Gialos plaža ima slične karakteristike kao plaži Egremni, šljunkovita je prostrana i dugačka, ima tirkiznu boju mora. Prilaz plaži je strm naročito idući ka jugu i s a puno serpentina, ali postoji obezbeđen parking. Visoka, delimično strma brda okružuju Gialos, pa sunce ne dopire baš do same plaže tokom pre podneva.


  Mikros Gialos jedna je od poznatijih plaža na jugu ostrva. Smeštena je u mali zaliv u kojem je more mirno. Do plaže se može pristupiti kolima. Iza plaže postoje kafei, taverne, i barovi. Voda je kristalno čista i naprosto mami na kupanje.


  Mylos plaža je zahvaljujući netaknutoj prirodi na spisku najlepših plaža na ostrvu. Smeštena je između mesta Agios Nikitas i Kathizme. Na vrhu puta postoji vetrenjača iz XVIII veka, skoja je preuredjena u kafić, iz koje se pruža prelep vidik na plažu. Jak vetar povremeno može ovde biti problematičan i razlog da se preskoči duži boravak na ovoj plaži.


  Nikiana - se nalazi šest km severnije od Nidrija. Važi za najbolju šljunkovitu plažu na istočnoj obali Lefkade, u čijem okruženju su masline i čempresi. Sa plaže se pruže prelep pogled na kopneni deo Grčke.


  Porto Kaciki - svakako najlepša plaža na Lefkadi i jedna od najpoznatijih na Mediteranu. Već nekoliko godina unazad Porto Kaciki se proglašava i za najlepšu plažu u čitavoj Grčkoj. Do nje nije lako doći imajući u vidu činjenicu da je od glavnog grada Lefkade udaljena 40 km a u top sezoni gužve su velike. Odlična alternativa za pritupanje plaži je dolazak brodom koji isplovljava iz Nidrija. Zanimljivost plaže su 100 drvenih stepenika koji vode do nje.

  Perigali izleti letovanje 2018

  /

  Perigali noćni život i zabava letovanje 2018

  Nocni život odvija se u klubovima i barovima u glavnom gradu ostrva, Lefkasu, ali dobar provod možete pronaći i u Nidriju ili Vasilikiju. U barovima je širok spektar razne muzike .Tokom leta organizuju se tematske žurke na plažama sa zanimljivim nagradama.

  Vila Achileas

  Leto 2018

  Vila Eleni

  Leto 2018

  Vila Panos

  Leto 2018