Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Lefkada apartmani


 • Perigali apartmani

 • Agios Nikitas apartmani
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Jonska ostrva -> Lefkada -> Nidri

  Nidri

  Letovanje Nidri 2018: vile, apartmani, hoteli

  Nidri apartmani

  Nekada malo ribarsko seoce danas je živopisan gradić koga čini jedna ulica prepuna prodavnica, kafića i restorana uz obalu sa pogledom na marinu. Nidri je najčuvenije turističko naselje na ostrvu. Leži na istočnoj obali 17 kilometara južno od glavnog grada Lefkade. Smešteno na jugoistoku Lefkade, u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Iz Nidrija se pruža predivan pogled na ostrva: Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i, nešto dalje, Meganisi. Iz Nidrija polaze brodići koji vode do svih navedenih ostrva. More je jedinstveno se mlečno plavom bojom uz obalu, a voda kao da je podeljena postepeno prelazi u modro plavu – kao sa razglednica!


  Nidri apartmani, Nidri letovanje Nidri apartmani, Nidri letovanje Nidri apartmani, Nidri letovanje Nidri apartmani, Nidri letovanje Nidri apartmani, Nidri letovanje Nidri apartmani, Nidri letovanje

  Nidri vile i apartmani letovanje 2018

  Nidri mapa

  Nidri video

  Nidri atrakcije 2018

  /

  Nidri plaže letovanje 2018

  Lefkadi ima 62 plaže koje se prostiru duž 117 kilometara obale.

  Agiofili – plaža leži nedaleko od mesta Vasiliki i zaliva. Ima sitne bele kamenčiće i more tirkizne boje. Pruža nezaboravan užitak plivačima a omiljena je i kod ronioca.

  Agios Ioannis – je najbliža plaža koja se nalazi nedaleko od glavnog grada ostrva, Lefkade. Plaža je sa sitnim peskom a more tirkizno plave boje. Na plaži su atrakcija stare vetrenjače od kojih je jedna preuredjena u tavernu. Plaža je čuvena kao zanimljiva za surfere.

  Agios Nikitas – ribarsko seoce sa malenom plažom ali pogodnom za uživanje. Glavna ulica koja iz mesta vodi ka plaži je ustvari pešačka zona i u njoj postoji mnoštvo taverni kafea i barova. Zaliv je uronio duboko u kopna pa su talasi na ovoj plaži veoma retki.

  Ammousa plaža jedna je od popularnijih na južnom delu ostrva. Plaža je smeštena u mali zaliv sa mirnom vodom. Do plaže se može pristupiti automobilom, ne postoje barovi i taverne uz obalu. More je kristalno prozirno i kupanje ovde je pravo uživanje.

  Egremni plaža – po mnogima najlepša na čitavoj Lefkadi, pleni neverovatnom koloritom priobalja. More tirkizno plavo, sitan beli šljunak i maleni beach bar sa odličnom muzikom ostaće vam u pamćenju kao i 350 stepenika vode do ovog raja na zemlji.

  Gialos plaža ima slične karakteristike kao plaži Egremni, šljunkovita je prostrana i dugačka, ima tirkiznu boju mora. Prilaz plaži je strm naročito idući ka jugu i s a puno serpentina, ali postoji obezbeđen parking. Visoka, delimično strma brda okružuju Gialos, pa sunce ne dopire baš do same plaže tokom pre podneva.

  Mikros Gialos jedna je od poznatijih plaža na jugu ostrva. Smeštena je u mali zaliv u kojem je more mirno. Do plaže se može pristupiti kolima. Iza plaže postoje kafei, taverne, i barovi. Voda je kristalno čista i naprosto mami na kupanje.

  Mylos plaža je zahvaljujući netaknutoj prirodi na spisku najlepših plaža na ostrvu.Nidri. Smeštena je između mesta Agios Nikitas i Kathizme. Na vrhu puta postoji vetrenjača iz XVIII veka, skoja je preuredjena u kafić, iz koje se pruža prelep vidik na plažu. Jak vetar povremeno može ovde biti problematičan i razlog da se preskoči duži boravak na ovoj plaži.

  Nikiana – se nalazi šest km severnije od Nidrija. Važi za najbolju ščjunkovitu plažu na istočnoj obali Lefkade, u čijem okruženju su masline i čempresi. Sa plaže se pruže prelep pogled na kopneni deo Grčke.

  Porto Kaciki – svakako najlepša plaža na Lefkadi i jedna od najpoznatijih na Mediteranu. Već nekoliko godina unazad Porto Kaciki se proglašava i za najlepšu plažu u čitavoj Grčkoj. Do nje nije lako doći imajući u vidu činjenicu da je od glavnog grada Lefkade udaljena 40 km a u top sezoni gužve su velike. Odlična alternativa za pritupanje plaži je dolazak brodom koji isplovljava iz Nidrija. Zanimljivost plaže su 100 drvenih stepenika koji vode do nje.

  Nidri izleti letovanje 2018

  /

  Nidri noćni život i zabava letovanje 2018

  Nocni život odvija se u klubovima i barovima u glavnom gradu ostrva, Lefkasu, ali dobar provod možete pronaći i u Nidriju ili Vasilikiju. U barovima je širok spektar razne muzike .Tokom leta organizuju se tematske žurke na plažama sa zanimljivim nagradama.

  Vila Filipos

  Leto 2018

  Vila Xenia

  Leto 2018

  Vila Tula

  Leto 2018

  Vila Daskalos

  Leto 2018

  Novo! Vila Genny

  Leto 2018

  Vila Afedra

  Bus ili avio

  Novo! Apt Htl Georgio Palace

  Leto 2018

  Novo! Vila Filios

  Leto 2018

  Vila Vasia 1

  Leto 2018

  Vila Vasia

  Leto 2018

  Vila Katopodis

  Leto 2018

  Vila Aspasia

  Leto 2018

  Vila Avli

  Leto 2018

  Vila Margarita

  Leto 2018

  Vila Metropol

  Leto 2018

  Vila Elpida

  Leto 2018

  Vila Jorgos 1

  Leto 2018

  Vila Jorgos 2

  Leto 2018

  Vila Gatsoulis

  Leto 2018

  Novo! Vila Atina

  Leto 2018

  Novo! Vila Teodoros

  Leto 2018

  Novo! Vila Nikos

  Leto 2018

  Novo! Vila Akrogiali

  Leto 2018

  Vila Homer

  Leto 2018

  Vila La Minute

  Leto 2018

  Vila Aleka

  Leto 2018

  Vila Kostas

  Leto 2018

  Vila Katina

  Leto 2018

  Vila George

  Leto 2018

  Vila Stela

  Leto 2018

  Vila Alexandros

  Leto 2018

  Vila Apostolis

  Leto 2018

  Vila Boleika

  Leto 2018