Radno vreme: 10h - 15h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Vila Katerina 2

Udaljenost od plaže do 50mBesplatan internetDvorišteRoštiljZa porodicePaket aranžmani

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Leptokaria apartmani letovanje 2020:
Vila Katerina 2

Vila Katerina 2 se nalazi na svega 40 m od plaže u centralnom delu Leptokarije. Vila Katerina 2 poseduju prostranu travnatu baštu sa garniturama za sedenje, idealnu za vecernje uzivanje. U sklopu bašte postoji veliki roštilj koji mogu koristiti gosti vile.

Vila Katerina 2 poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartamane koji se nalaze na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu. Kuhinja je u sklopu hodnika i od odvojena je pregradnim vratima od ostatka sobe. Opremljena je malim šporetima sa rernom.

Jednom u toku boravka gostiju, dobija se čista posteljina koji gosti sami menjaju. Gosti sami održavaju higijenu u apartmanu (poneti peškire i sredstva za održavanje higijene).

Vila Katerina 2 ne poseduje sopstveni parking, ali postoji prostor predvidjen za parkiranje ispred kuce. Korišćenje Wi-Fi-a je besplatno, a doplata za klima uredjaj je 5€ dnevno na licu mesta.
 

Gostima se sviđa...

Besplatan bežični internet

Odličan izbor za porodice

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

GPS koordinate ovog objekta su: 40.06175, 22.567514.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Lokacija objekta


Struktura objekta

Apartman 1/2 Apartman 1/2+1 Apartman 1/2+2 Apartman sa galerijom 1/3 Apartman 1/3+1

Sadržaj objekta

Udaljenost od plaže do 50m Udaljenost od plaže do 50mBesplatan internet Besplatan internetDvorište DvorišteRoštilj RoštiljZa porodice Za porodicePaket aranžmani Paket aranžmani

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenje