Dionisos apartmani letovanje 2024 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Dionisos - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Popust:


Povezana mestsa

Nea Kalikratia
Nea Flogita
Nea Plagia
Nea Moudania

Dionisos - Šetalište pod palmama

Letovanje Dionisos 2024: vile, apartmani, hoteli

Dionisos Beach (Paralia Dionisiou) je primorsko seoce na svega 50 km južno od Soluna koje leži u zalivu Thermaikos. Ima izuzetan geografski položaj jer je smešteno ispred račvanja za sva 3 poluostrvska prsta Halkidikija: Kassandru, Sitoniju i Atos. Dionisios ima dodatnu atraktivnost u izvanrednoj saobraćajnoj povezanost sa Solunom i ostalim mestima na Halkidikiju.

Dionisios je osnovan 1923. godine na posedu u metoha manastira Dionisos, po kome jei dobio naziv a sagradili su ga doseljenici iz istočne Trakije i Konstantinopolja... Intenzivan razvoj mesta kao turističke destinacije započeo je 1964 godine.

U letovalištu postoje marketi, taverne, internet caffe, poslastičarnica, zlatara, igraonica, sportski centar sa bazenom i terenima za fudbal, tenis, košarku, predivna fontana i osvetljena promenada-šetalište pod palmama uz more koje uveče postaje središte svih zbivanja. Svako veče (18-22) se otvara bazar u parku pa se mogu pazariti razni proizvodi po povoljnim cenama voće, povrće, maslinovo ulje, sveža riba, med i ostali lokalni proizvodi.

Pogledajte detaljan vodič kako da stignete Kolima do Dionisosa