Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Hotel Bistrica 3*

BazenBesplatan internetParkingBarPolupansionUdaljenost od gondole 200m

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Jahorina hoteli zimovanje :
Hotel Bistrica 3*

Hotel Bistrica 3* se nalazi na nadmorskoj visini od 1620 metara i raspolaže sa 156 konfornih soba i 8 apartmana sa prekrasnim pogledom na padine Jahorine. Svaka soba je opremljena sa klimom i satelitskim TV-om. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Iz soba se pruža pogled na planine.

U sportsko - rekreacionom delu, hotel raspolaže zatvorenim bazenom, saunom, fitnes klubom, bilijar salom i salom za stoni tenis. Ispred hotela nalazi se travnati fudbalski teren, kao i betonski teren za male sportove, što i u letnjem, i u zimskom periodu upotpunjuje uslove za visinske pripreme vrhunskih sportista. Hotel Bistrica je označen sa 3 zvezdice, može se pohvaliti izvanrednom nacionalnom kuhinjom, Caffe barom, kamin salom, salom za zabavu, salama za poslovne sastanke i održavanje seminara, tavernom za kongrese i druge velike skupove.

Struktura smeštaja je kako sledi:
- Dvokrevetna soba sa pomocnim ležajem: Struktura sobe: dva klasicna ležaja (ili jedan fracuski ležaj) + fotelja na razvlacenje. Sve sobe imaju kupatilo ( WC, tuš kabina), TV, telefon.
- Jednokrevetna/dvokrevetna soba: Struktura sobe: dva klasicna ili jedan francuski ležaj. Sve sobe imaju kupatilo (WC, tuš kabina), TV.
- Apartman: Struktura apartmana: francuski ležaj, fotelja i dvosed na razvlacenje. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar.

Gostima se sviđa...

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Mogućnost parkiranja

Rezerviši odmah!

GPS koordinate ovog objekta su: 43.730979, 18.576268.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Jahorina
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Hotel Standard room

Sadržaj objekta

Bazen BazenBesplatan internet Besplatan internetParking ParkingBar BarPolupansion PolupansionUdaljenost od gondole 200m Udaljenost od gondole 200m

Dodatni sadržaj objekta

RecepcijaBalkonRestoranSauna