Radno vreme: 10h - 15h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Hotel Alibi

Besplatan internetNovogradnjaLuksuzni smeštajU centruSefRoom serviceNoćenje/doručak

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Letovanje Srbija - Zlatibor hoteli 2020
Hotel Alibi

Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora.

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smeštajnih jedinica.

Hotel Alibi Zlatibor raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smeštajne jedinice odgovoriti na zahteve i najvećih hedonista.

Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service.

Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju.

Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.

U okviru objekta možete uživati u caffe baru i restoranu Alibi, popiti kaficu na najlepšoj terasi u centru Zlatibora ili uživati u specjalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

Struktura smeštaja je kako sledi:

Lux apartman - Kvadratura apartmana 38m2:
Dnevni boravak sa trosedom koji se razvlači, kompletno opremljena kuhinja i trpezarijki sto, soba sa francuskim ležajem i kupatilo. Kablovska, bežični internet, LCD TV u dnevnom boravku i sobi, telefon, fen, sef,mini bar.

Komfort soba - Kvadratura komfort soba 25 – 30 m2
Francuski ležaj/2 singl ležaja, sofa i fotelja koja se rasklapa. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef,mini bar.

Standard soba - Kvadratura standard soba 17-22 m2
Francuski ležaj/2 singl ležaja. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef,mini bar.

Standard soba sa pomoćnim ležajem
Francuski ležaj/2 singl ležaja, sofa. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef, mini bar.

Gostima se sviđa...

Ima sadržaja za decu

Besplatan bežični internet

Rezerviši odmah!

GPS koordinate ovog objekta su: 43.722786, 19.698696.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Zlatibor
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Hotel Comfort room Hotel Lux apartman Hotel Standard room

Sadržaj objekta

Besplatan internet Besplatan internetNovogradnja NovogradnjaLuksuzni smeštaj Luksuzni smeštajU centru U centruSef SefRoom service Room serviceNoćenje/doručak Noćenje/doručak

Dodatni sadržaj objekta

MinibarFenRecepcijaLCD TVRestoran