Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Italija -> Rimini -> Hotel Villa Livia 2* superior

Rimini hoteli 2017: Hotel Villa Livia 2* superior

Hotel Villa Livia 2* superior letovanje Rimini 2017

Hotel Villa Livia 2* superior se nalazi u delu Riminija pod imenom Marina Centro, na oko 120 metara od plaže. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, otvoreni bazen, đakuzi, parking (ograničeni broj mesta), garažu (uz doplatu), lift i Wi-Fi internet u lobiju hotela. Svaka soba u hotelu poseduje kupatilo, balkon, mini-frižider (uz doplatu), telefon, SAT-TV, besplatan Wi-Fi i klima uređaj. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion: doručak – kontinentalni švedski sto, ručak – izbor između više jela sa menija, uz izbor salata sa švedskog stola, večera – kontinentalni švedski sto, uz izbor salata sa švedskog stola. Ručak i večera se služe u obližnjem hotelu Sole Blu. Gosti hotela mogu besplatno da koriste bazen u hotelu Sole Blu.
Hotel Villa Livia 2* superior letovanje Rimini 2017

Legenda:
– ND – noćenje sa doručkom,
– PP – polupansion,
– PA – pun pansion.


First minute popusti:
– 7% popusta na smeštaj za uplatu u celosti prilikom rezervacije.
Popust važi do 31.05.2017. ili do popune predviđenih kapaciteta.


U cenu aranžmana je uračunato:
– smeštaj u odabranom hotelu, sa odabranom uslugom, po osobi/sobi dnevno,
– usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka,
– troškovi organizacije i vođenja aranžmana.


U cenu aranžmana nije uračunato:
– prevoz autobusima turističke klase,
– gradska komunalna taksa u Riminiju (plaća se na licu mesta),
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– fakultativni izleti,
– individualni troškovi.


Popusti:
– prvo dete 0–3 godine boravi besplatno bez ležaja,
– drugo dete 0–3 godine ostvaruje popust na smeštaj od 50%,
– prvo i drugo dete 3–10 godina ostvaruju popust na smeštaj od 50%,
– treća i četvrta odrasla osoba ostvaruju popust na smeštaj od 10%.


Doplate:
– doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 11€ po danu,
– doplata za mini-bar iznosi 4€ dnevno (plaćanje na recepciji),
– doplata za krevetac iznosi 5€ dnevno (plaćanje na recepciji),
– doplata za garažu iznosi 10€ dnevno (plaćanje na recepciji),


Prevoz:
Povratna autobuska karta iznosi 90€ za odrasle i 75€ za decu do 12 godina. Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 15€ po osobi.
Više informacija je dostupno u odeljku Prevoz.


/

/

/

/

Polasci autobusom za Rimini su svakog petka. Povratak iz Riminija je svake subote.


Napomene za autobuski prevoz:

Polasci iz Novog Sada su garantovani, bez obzira na broj putnika. Za polaske iz Novog Sada postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu.


Vremena polaska (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna.


U povratku, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe.


Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika, mogući su transferi manjim vozilom do/od hotela u letovalištu.


Postoji mogućnost ulaska i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene, ali isključivo na mestima predviđenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika.


Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60min) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).


Tokom sezone, moguća je promena mesta i vremena polaska.


Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.


Predviđen raspored privremenog zaustavljanja u slučaju autobuskog prevoza – zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3–4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti i kapaciteta stajališta i uslova na putu. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca (vodiča) u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Organizator putovanja pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir potrebe starijih lica, lica sa posebnim potrebama, porodica sa malom decom, trudnica. Putnik će prihvatiti svako sedište koje mu organizator putovanja dodeli. Organizator putovanja određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Putnik je dužan da vodi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za izgubljen, oštećen ili ukraden prtljag. Organizator putovanja organizuje prevoz putnika do hotela ili apartmana onoliko koliko je to u svakom mestu odredišta fizički moguće i dozvoljeno saobraćajnim propisima. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami. Putnici se mole da obeleže svoj prtljag: ime, prezime, kontakt telefon.


Cena prevoza obuhvata i do dva komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu.


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928