Radno vreme: 10h - 15h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Vila Margaritis

AC u ceniIzvan centraDvorišteZa porodiceZa paroveAvio aranžmani

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Parga apartmani letovanje :
Vila Margaritis

Vila Margaritis ima idealnu lokaciju za poznavaoce Parge. Nalazi se na 100 metara od plaže Piso Krioneri i na 350 metara od strogog centra Parge. Najbliža prodavnica je Carefour (Kerfur) i nalazi se na 70 metara od vile Margaritis.

Parking za putnike koji dođu sopstvenim prevozom ili iznajme automobil u rent-a-car agenciji, nalazi se na nepunih 100 metara od vile Margaritis. Prednost vile Margaritis je što se nalazi na ravnom delu Parge i laganom šetnjom se brzo stiže do strogog centra brdovite Parge.

Vila poseduje recepciju, a predivno dvorište i izvrsne smeštajne jedinice će vam pružiti pravi doživljaj prelepe Parge. Vilu Margaritis toplo preporučujemo parovima, prijateljima i porodicama. U Vilu Margaritis se zbog svoje lepote putnici ponovo vraćaju.

Čišćenje je tri puta u toku smene, a peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka. Korišćenje klima-uređaja i Wi-Fi interneta je uključeno u cenu.

Gostima se sviđa...

Mogućnost parkiranja u okolini

Klima bez doplate

Odličan izbor za porodice

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 39.283, 20.409.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Parga
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Studio 1/2 Studio 1/3 Apartman 1/4

Sadržaj objekta

AC u ceni AC u ceniIzvan centra Izvan centraDvorište DvorišteZa porodice Za porodiceZa parove Za paroveAvio aranžmani Avio aranžmani

Dodatni sadržaj objekta

Mogućnost parkiranja u okolini vile