Radno vreme: 09h–20h, subotom 09h–14h
 

Hotel Afroditi 2*

Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetAC u ceniIzvan centraRoom serviceNoćenje/doručak

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Nafpaktos hoteli letovanje :
Hotel Afroditi 2*

Hotel Afroditi je još jedan u nizu hotela u Delfi rivijeri koji će vas oduševiti gostoprimstvom i prijatnim osobljem. Iako ste navikli da su Grci veoma ljubazni i dobri domaćini, ipak će vas na ovim prostorima još više prijatno iznenaditi.

Hotel Afroditi je jedan porodičan hotel, koji je lociran na manje od 100m od plaže Gribovo. Od luke je udaljen manje od 1km, a od venecijankog zamka oko 2km.

Poseduje 43 pažljivo dekorisane sobe. Sve imaju kupatilo, klima uređaj, TV i velike balkone na kojima možete uživati u predvnom pogledu na venecijanski zamak. Ovaj hotel nudi 24h room service, veliki restoran u kom se služi kontinetnalni doručak, bar i dve TV sale. Takođe vam je omogućen i WiFi internet. Kako za odmor, hotel Afroditi nudi i dobre uslove za biznis putovanja. U blizini hotela je javni parking koji je besplatan.

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni).

Gostima se sviđa...

Besplatan bežični internet

Klima bez doplate

Rezerviši odmah!

GPS koordinate ovog objekta su: 38.392290, 21.838547.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Nafpaktos
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Hotel Double room Hotel Triple room

Sadržaj objekta

Udaljenost od plaže do 100m Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internet Besplatan internetAC u ceni AC u ceniIzvan centra Izvan centraRoom service Room serviceNoćenje/doručak Noćenje/doručak

Dodatni sadržaj objekta

RecepcijaBalkonRestoran