Pratite nas na:

Barska rivijera

Bar apartmani

 • Bar
 • Canj apartmani

 • Čanj
 • Susanj apartmani

 • Šušanj
 • Sutomore apartmani

 • Sutomore
 • Tivat apartmani

 • Tivat
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Crna Gora -> Utjeha

  Utjeha - Dragulj Barske rivijere

  Letovanje Utjeha hoteli, apartmani, cene

  Letovanje Utjeha

  Utjeha je prelepo, malo turističko mesto, udaljeno samo 15 km od Bara. Zahvaljujući mediteranskoj klimi, ovaj region bogat je poljima maslina, smokvi, limuna, kivija, ali i nadaleko poznatih vinograda. Zbog svega toga, za Utjehu mnogi kažu da je pravi dragulj. Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i buke, da provedete svoj odmor na samoj obali mora, onda je Utjeha pravo mesto za Vas. Sunce, zelenilo, čista plaža, povoljna klima, vazduh bogat jodom - ovo je idealno mesto za porodičan odmor. Utjeha je poznata po svojoj prirodnoj lepoti, slobodno se može reći i izolaciji, jer je „ušuškana“ u prekrasnu uvalu, a može se pohvaliti i čistom vodom sa brojnim podvodnim izvorima sveže vode.


  Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha Letovanje Utjeha

  Utjeha hoteli leto 2016:

  /

  /

  Utjeha atrakcije leto 2016

  Ovde se, pored sunčanja i kupanja, možete oprobati i u skijanju na vodi, paraglajdingu, vožnji brodićem, džet skijanju, ronjenju. Za one koji su više raspoloženi za neki sport na plaži, mogu se oprobati u fudbalu ili odbojci.

  Utjeha plaže leto 2016

  Zbog otvorenog mora talasi su česti. Jedan deo plaže pokriven je kamenjem, a ostali delovi su na stenama izbetonirane ploče, pretvorene u privatnu plažu. Na plaži postoje restorani i barovi koji pored dnevne varijante nude i noćni provod.
  Plaža Utjeha važi za jednu od najlepših plaža u regionu. Duga je 800 m, prekrivena belim šljunkom, a celom tom dužinom prostiru se drveća maslina. Obalu plaže zapljuskuje kristalno čista voda tirkizne boje, a plaža svojim posetiocima nudi mogućnost bavljenja nekim od vodenih sportova.
  Rocky beach - turistički kompleks koji se prostire na površini od 10.000 m2. Ovaj kompleks svojim posetiocima nudi dva otvorena bazena, kafe bar, restoran, a raspolaže i parkingom, pa ga često posećuju i turisti koji borave u nekom drugom mestu blizu Utjehe. Čitav kompleks smešten je na obali mora, što donosi spas u vrelim letnjim danima.
  Ukoliko želite da izeđete iz Utjehe, možete otići do Bara. Barska rivijera ima blizu 20 plaža, ali i stenovite uvale, koje su idealan izbor ukoliko želite da se osamite. Gradska plaža Bara je kompletno je opremljena, a za najmlađe je pripremljen veliki tobogan, pa je sasvim sigurno da će se i oni lepo provesti.

  Utjeha izleti leto 2016

  Bar-izlet u grad sa bogatim arheološkim nasleđem,u kojem su se mešale razne kulture i uticaji pa tako možete pogledati: mletačke palate, turko kupatilo i sahat-kulu, kao i akvadukt, potom ostatke pravoslavnih i katoličkih crkava....Sa Citadele se pruža predivan pogled na dolinu maslina i padine Rumije. Nedaleko od  Starog Bara je mesto na kome bitiše  jedna od tri najstarije masline na svetu, stara više od  2.000 godina.koja i dan danas rađa plodove....

  Ulcinj-najjužniji grad na crnogorskoj obali.Poseta Starom gradu Ulcinj koji je opasan zidinama i jednim svojim delom visi iznad mora.Obilazak Trga robova mesta gde su pirati i gusari dovodili i prodavali robove.

  Utjeha zabava leto 2016

  U Utjehi se nalazi najstariji restoran/picerija u barskoj opštini, a to restoran Utjeha. Ovaj restoran svojim posetiocima nudi bogatu ponudu raznih jela, pica, ali i bogat asortiman pića. Kvalitet restorana ogleda se u pažljivo pripremljenoj hrani i to od svežih namirnica. 

  Noćni klub Paradiso, raj je za mlade i za sve one željne dobrog provoda. Svi oni koji se ne odriču provoda do ranih jutarnjih sati, ne moraju brinuti, jer im Paradiso upravo to i nudi. U ovom klubu, uz zvuke svetski poznatih hitova, možete dočekati zoru i uživati u prizoru izlaska sunca.

  Hotel El Mar

  Leto 2016