Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Hotel Sunce 4*

Na plažiBazenBesplatan internetSAT TVU centruZa porodiceBarNoćenje/doručakPolupansionPun pansion

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Neum hoteli 2021
Hotel Sunce 4*

Nalazi se na samoj obali, u središtu grada. Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe su savremeno opremljene sa SAT-TV, fenom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom.

Sadržaj hotela: Raspolaže savremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba "Dionis", taverna "Luna", restoran, pivnica, poslastičarnica, caffe-bar, pizzeria). Svi hotelski prostori su klimatizovani. Gostima stoji na raspolaganju: savremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavnica suvenira, butici, stoni tenis, boćaliste, teren za odbojku na pesku, dečiji kutak, biljar i ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju.

Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 savremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mesta i garažu sa 50 mesta. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu, a mogu se takođe uz doplatu koristiti i pored bazena.

Usluga: Noćenje sa doručkom/ Polupansion / Pun pansion.

Gostima se sviđa...

Vila je na plaži!

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Odličan izbor za porodice

Rezerviši odmah!

GPS koordinate ovog objekta su: 42.92552, 17.61263.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Neum
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Studio Standard room

Sadržaj objekta

Na plaži Na plažiBazen BazenBesplatan internet Besplatan internetSAT TV SAT TVU centru U centruZa porodice Za porodiceBar BarNoćenje/doručak Noćenje/doručakPolupansion PolupansionPun pansion Pun pansion

Dodatni sadržaj objekta

FenRecepcijaLežaljke i suncobraniRestoran