Neum 2022 | Letovanje | Apartmani | Hoteli | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Neum - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Neum - jedino morsko odmaralište u Bosni

Letovanje Bosna 2022

Na svega sat vremena vožnje od nadaleko poznatog Dubrovnika, smešteno je jedino morsko odmaralište u Bosni i Hercegovini, letovalište Neum. 

Krajem 1960-ih godina, nakon što je izgrađena Jadranska magistrala, počeo je razvitak Neuma, pre svega kao odmaralište za političku elitu tog vremena. U današnje vreme ovo je pre svega porodična primorska destinacija. Neumski zaliv je zaštićen od jakih vetrova poluostrvom Pelješac i idealan je za razne morske aktivnosti i aktivni odmor.

U današnje vreme ovo je pre svega porodična primorska destinacija. Neumski zaliv je zaštićen od jakih vetrova poluostrvom Pelješac i idealan je za razne morske aktivnosti i aktivni odmor. Manifestacija "NEUMSKO LETO", koja traje tokom cele turističke sezone, nudi vam brojna kulturna i zabavna događanja (folklorne večeri, posete galeriji, književne večeri, etno fest ...).

Za goste, koji žele aktivan odmor, Neum nudi sportske terene za nogomet, odbojku ili košarku, a od vodenih sportova na raspolaganju su skijanje, surfanje, vožnje skuterima ili gliserima.