Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Solun polasci


 • Solun
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Solun 2019

  Nova godina Solun 2019 6 dana/ 3 noćenja

  Nova godina Solun 3 noćenja 2019

  Doček nove godine Solun 2019

  Thessaloniki ili Solun je glavni gran grcke regije Makedonija i drugi po velicini grad u Grckoj. Osnovan je 316 godine p.n.e. od strane kralja Kassandera, koji je grad imenovao po svojoj zeni Thessaloniki (thessaly + nike = pobednica Tesalije), polusestri Aleksandra Velikog a kceri Filipa II Makedonskog. Solun je oduvek bio raskrsnica civilizacija, mesto gde se susreću Istok i Zapad, mešavina velikih kultura i religija. Danas je to grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasleđem, pitomom mediteranskom klimom, prijatnim šetalištima uz more, nesvakidašnjim bogatstvom gastronomske ponude i zanimljivim dešavanjima tokom čitave godine. Kao najveći univerzitetski centar Grčke, sedište čuvenog Aristotelovog univerziteta, grad se može pohvaliti izuzetno živopisnim noćnim životom, ali i specifičnom atmosferom koju stvaraju umetnici, studenti i kulturni poslenici iz čitave Evrope.  Nova godina Solun 3 noćenja 2019

  Doček nove godine Solun 2019
  29.12.2018 - 02.01.2019 5 dana / 3 noćenja


  1. dan: 29.12.2018
  Polazak iz Niša u pet do dvanaest – pet minuta pre ponoći sa parkinga kod hipermarketa Tempo. Vožnja putem prema Preševu, kompletiranje grupe duž puta. Noćna vožnja sa pauzama radi graničnih formalnosti i odmora…


  2. dan: 30.12.2018.
  Dolazak u Solun. Odlazak u tržni centar Cosmos Mediterraneo, a zatim panoramsko razgledanje grada: crkva Rotonda, Galerijusov slavoluk, Bela kula, trg Aristoteli, ulice Cimiski i Egnatia. Smeštaj u odabranom hotelu. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Napomena: u nedelju, 30.12.2018. prodavnice će raditi po redovnom radnom vremenu. Noćenje.


  3. dan: 31.12.2018.
  Doručak. Okupljanje na dogovorenom mestu i odlazak na pešačko razgledanje centralnog gradskog jezgra sa vodičem (trajanje razgledanja oko 2h). Nakon razgledanja slobodno vreme. Noćenje.


  4. dan: 01.01.2019.
  vDoručak. Fakultativni izlet za Meteore: Razgledanje kamenih kula i priča o njihovom nastanku i manastirima koji su sagrađeni na vrhovima. Poseta jednom od manastira. Pauza u Kalambaki. Povratak u Solun. Slobodno vreme. Noćenje.


  5. dan: 02.01.2019.
  Doručak. Napuštanje soba. Slobodno prepodne. U dogovoreno vreme zajednički odlazak na Zejtinlik i poseta Srpskom vojničkom groblju. Nakon posete, polazak za Srbiju. Vožnja preko Evzonija sa uspunim zadržavanjima radi pauze i graničnih formalnosti. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima. Kraj programa.


  Hotel 1/2 1/3
  Hotel Kinissi Palace **** 139 119
  Hotel Aegeon *** 119 109
  Hotel Egnatia *** 119 109

  Cena aranžmana obuhvata:
  - Prevoz turističkim autobusom -Razgledanje grada (panoramsko i pešačko)
  - Smeštaj u hotelu u centru Soluna na bazi 3 noćenja sa doručkom
  - Troškove rezervacije
  - Organizaciju putovanja i usluge pratioca grupe tokom putovanja


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - Individualne troškove -Putno zdravstveno osiguranje po cenovniku Sava osiguranja
  - Fakultativni odlazak na Meteore (najmanje 30 prijavljenih), cena: 25eur
  - Boravišnu taksu: zavisi od kategorije hotela, hotel 3* = 1,5€ dnevno po sobi, hotel 4* = 3€ dnevno po sobi


  Doplate:
  - Doplata za jednokrevetnu sobu: 70% od ukupne cene aranžmana
  Popusti za decu : deca do 4 god. plaćaju samo prevoz 3.500,00 rsd. Od 4 – 6 god. 50% od cene aranžmana na zajedničkom ležaju.
  Doplata za polazak iz Beograda 20 eura. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.


  Mogući načini plaćanja:
  1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
  2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
  3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
  4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


  Lokacija i opis hotela:
  Hotel Metropolitan 3* u Solunu se nalazi u centru Soluna. U ponudi ima restoran, bar i klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Solunska Bela kula udaljena je 1 km. Sve sobe u hotelu Metropolitan nude TV sa satelitskim kanalima. Opremljene su mini-frižiderom i fenom za kosu. Besplatan toaletni pribor takođe je obezbeđen. Dan u hotelu možete započeti doručkom na bazi švedskog stola, koji obuhvata izbor toplih i hladnih jela lokalne i internacionalne kuhinje. U hotelskom restoranu pripremaju se ručak i večera, dok se pića služe u baru M smeštenom u prizemlju. Hotelski poslovni Recepcija radi non-stop, a na raspolaganju vam je i hotelski salon. Na tek nekoliko metara od hotela nalazi se autobuska stanica sa polascima za centar Soluna, gde možete posetiti brojne prodavnice i kafe-barove. Hotel je udaljen 5 km od Železničke stanice u Solunu i 7 km od Međunarodnog aerodroma Makedonija. 


  Cene fakultativnih izleta po osobi: Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimun za izvođenje fakultativnih izleta je 20 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino- partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.


  Napomene u vezi fakultativnih izleta: Fakutativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti, kao i radnog vremena svih lokaliteta i tržnih centara za vreme praznika, koji će svakako biti naknadno provereni i utvrđeni i u skladu sa tim Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja održavanja svih fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Ni travel


  Gradski arheološki muzej, Arheološko nalazište antičke pijace, Galerijeva kapija, Bela kula, Gornji grad, Aristotelov trg, crkva Sv. Dimitrija, OTE toranj, crkva Sv. Đorđa, crkva Sv. Sofije, crkva Panagija, Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928