Pratite nas na:


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Ohrid 2019

  Nova godina Ohrid 2019

  Nova godina Ohrid 2019

  Doček nove godine Ohrid 2019

  Gradic na jugu Makedonije, na istoimenom jezeru, poznat po ohridskoj pastrmci, biserima... Iz III veka p.n.e. grcko ime mu je bilo LIhnidos, na rimskom putu Via Egnatia. Krajem IX veka bio je centar širenja hriscanstva, za šta su zasluzni ucenici Cirila i Metodija. Sediste je Ohridske arhiepskopije, pominje se u zitiju Sv. Nauma, prvog slovenskom monaha. Na najjuznijem delu jezera je i manastir Sveti Naum, a Sv. Kliment je bio prvi slovenski episkop, cije su svete mošti u crkvi Bogododice Perivlepte. Tu je i crkva Sv. Sofije iz XI veka, Sv. Jovan Kaneo i ostaci Samuilove tvrdjave. Slovensko ime je Ohrid, potice od polozaja grada na hridi (695m) iznad Ohridskog jezera. Veliki izbor hotela duz jezera i u samom gradu, od dve do pet zvezdica, kao i privatni apartmani, pruzaju mogucnost smeštaja za razlicite ukuse.  Nova godina Ohrid 2019


  Doček nove godine Ohrid 2019
  Termin putovanja 29.12.2018. - 02.01.2018.


  1. Dan: Beograd – Ohrid
  Polazak iz Beograda u 05h. Dnevna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti. Dolazak u Ohrid u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel/vilu. Večera (za goste hotela). Noćenje.


  2. Dan: Ohrid – sv Naum
  Doručak (za goste hotela). Panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada Ohrida poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa vodičem: Arheološki muzej, crkva Sv. Sofija iz XI veka, crkva Sv. Bogorodica Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295. god. na vrhu starog grada, Rimski teatar. Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima. Popodnevni izlet (ulazi u cenu) za Sv.Naum, manastir iz X veka (ulaznica ca. 2€ ne ulazi u cenu). Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.


  3. Dan: Bitolj – Nova godina
  Doručak (za goste hotela). Slobodan dan ili fakultativni izlet (10€) za drugi po veličini grad u Makedoniji – Bitolj (Bitola) u kome su smeštena brojna strana diplomatska predstavništva. Takođe, ovo je jedan od najznačajnijih administrativnih, kulturnih, ekonomskih, industrijskih i obrazovnih centara Makedonije. Osim toga, Bitolj je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija ove države. Razgledanje grada – Širok Sokak, Sahat kula… Slobodno vreme. Odlazak do Heraclea Lyncestis ostatka antičkog grada koji je podigao makedonski kralj Filip II. Obilazak čuvenog teatra i mozaika. Povratak u Ohrid. Uveče, doček nove 2019. godine uz svečanu novogodišnju večeru u hotelu, bogata trpeza sa pićem u neoganičenim količinama, kao i živi veseli muzički program (ulazi u cenu aranžmana za goste hotela). Noćenje.


  4. Dan: Tirana
  Doručak (za goste hotela). Izlet za Albaniju (ulazi u cenu aranžmana). Vožnja prema Tirani uz kratkotrajna pauzu i obilazak centra Elbasana. Obilazak Tirane: Saborna crkva, Katolička katedrala, Etem begova džamija, Nacionalno-istorijski muzej, Skenderbegov trg. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Ohrid. Uveče, repriza dočeka Nove godine uz večeru u hotelu, bogata trpeza sa pićem u neoganičenim količinama, kao i živi veseli muzički program (ulazi u cenu aranžmana za goste hotela). Noćenje.


  5. Dan: Ohrid – Skoplje – Beograd
  Doručak (za goste hotela). Odjava iz smeštaja. Putovanje ka Skoplju. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafapašina džamija. Nastavak puta za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od čekanja na graničnom prelazu). Kraj aranžmana.


  Cena aranžmana po osobi: 169€


  Aranžman obuhvata:
  - Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom
  - Panoramski obilazak Skoplja
  - Smeštaj – 4 polupansiona – Hotel Aqualin
  - 2 svečane večere za goste hotela Aqualin
  - Razgledanje Ohrida
  - Izlet: Albanija
  - Transfer vodič
  - Troškovi organizacije puta.


  Aranžman ne obuhvata:
  - Međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
  - Individualni i ekstra troškovi
  - Ulaznice u muzeje, crkve, galerije i sl.
  - Fakultativni izlet: Bitolj – 10€ ( transfer + Vodič )
  - Novogodišnja večera za goste u privatnom smeštaju
  - Boravišna taksa – 5€


  Opis smeštaja

  Hotel Aqualina 4*
  Hotel Aqualina je smešten u Ohridu. U ponudi ima restoran i lokaciju sa koje se pruža pogled na jezero. Pored toga nudi dečije igralište u sklopu objekta, kao i stoni tenis, teniski teren i sadržaje za sportove na vodi. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.Sve klimatizovane hotelske sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sto. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pojedine sobe uključuju hidromasažnu kadu ili saunu. Hotel ima 24-časovnu recepciju. Usluga prevoza na raspolaganju je na zahtev i uz doplatu. Poslovni centar se može koristiti uz doplatu. Gosti se takođe mogu opustiti u vrtu. U okviru objekta možete iznajmiti bicikle, a ova oblast je popularna ronilačka destinacija. Ohridsko jezero je udaljeno manje od 7 minuta hoda od objekta, a Aerodrom Ohrid 16 km.  Mogući načini plaćanja:
  1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
  2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
  3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
  4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


  Važne i opšte napomene:
  - Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  - Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
  - Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  - Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  - Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja OTP 66/2010 Halo Tours.

  /

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928