Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Grac polasci


 • Grac
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Grac 2019

  Nova godina Grac 2019 - Čokoladna bajka

  Nova godina Grac 2019

  Doček nove godine Grac 2019

  Grac je evropski grad kulture, nekada znan i kao Gradac (mali dvorac na vrhu brda ) nalazi se u jugoistočnom delu Austrije i njen je drugi je po veličini grad. Ujedno je administrativni, univerzitetski, privredni i kulturni centar i prestonica istorijske regije Štajerske, u kojoj čini zaseban gradski okrug. Grac je čuven po izuzetno lepom i očuvanom starom gradskom jezgru, zbog kojeg je 1999. godine stavljen na listu kulturne baštine UNESKO-a, kao primer harmoničnih građevina iz različitih vremenskih era i umetničkih stilova koje gradu daju jedinstvenu panoramu.  Nova godina Grac 2019  Nova godina Grac 2019
  31.12.2015-02.01.2019. 3 dana/2 noćenja


  1.dan 31.12.2015. Beograd - Grac
  Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra (tzv. Buvljak) u 06.30h. Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Grac. Smeštaj u hotelu i slobodno vreme. Individualni doček nove 2019. godine. Noćenje.


  2.dan 01.01.2019. Grac
  Doručak. Nakon doručka panoramsko razgledanje Graca: Zgrada Opere, Fontana posvećena štajerskom princu, koja predstavlja četiri reke: Muru, Dravu, Ens i San, zatim staro gradsko jezgro koje se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, Landhaus - renesansna palata pokrajinskog parlamenta, trg Hauptplatz sa Gradskom većnicom, zgrada Lueg, Strehly poslastičarnica otvorena davne 1596. godine, Rimokatolička crkva, mauzolej Ferdinanda II. Jedno od najposećenijih spomenika je staro gradsko utvrđenje koje se nalazi na brdu Schlossberg, koje predstavlja zaštitni znak grada. Odlazak do reke Mure, do "Ostrva na Muri" napravljenog povodom proglašenja Graca za prestonicu evropske kulture 2003. godine, a zatim do Kunsthausa - Muzeja moderne umetnosti u obliku srca, a nalazi se na obali Mure. Slobodno vreme. Noćenje.


  3.dan 02.01.2019. Grac - Regersburg - Beograd
  Doručak. Napustanje hotela . Slobodno vreme ili fakultativni polazak ka Regersburgu, gde se nalazi poznata fabrika čokolade Zotter. Obilazak fabrike i degustacija preko 100 raznih vrsta čokolada. Fabrika se prostire na 5000m², a obilazak počinje u "Kakao" pozorištu s pričom o proizvodnji Zotter čokolade. Čitav obilazak traje oko 1h, ima nekoliko degustacijskih stanica, kao što su tekuća čokolada, gde se pred posetiocima uzorci tekuće čokolade voze u najmanjoj žičari na svetu. U sledećim stanicama moguće je iz staklenih fontana probati različite ukuse čokolade: sa voćem, đumbirom, čilijem, košticama bundeve, okruglih Mitzi Blue čokolada, čokoladnih napitaka… Odlazak do čokoladnog bara gde je moguće probati toplu čokoladu koju pravite sami. Poslednja prostorija je prodavnica gde je moguće kupiti sve vrste čokolada. Sve se završava posetom eko farme koja se prostire na 27 hektara, sa brojnim životinjskim vrstama, od kojih su neke vrlo retke. Slobodno vreme. Povratak u Grac. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Austrije, Slovenije, Hrvatske i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima.


  Cena u pripremi


  Cena aranžmana obuhvata:
  - prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
  - smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Ibis Graz 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak - buffet (samoposluživanje)
  - razgledanje gradova prema programu sa stručnim vodičem
  - vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  - fakultativne izlete
  - ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu


  Doplata za dodatni prevoz (transfer) do/od Beograda, cene po osobi:
  - Novi Sad: odrasli-2.000 rsd, deca od 2-12g.-1.000 rsd. Transferi započinju oko 1.30h-2h pre polaska autobusa iz Beograda.


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
  3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa,)


  Fakultativni izleti:
  - Obilazak fabrike čokolade Zotter i Eko farme: odrasli - 20€, deca do 12 godina - 15€
  - Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika


  Važne i opšte napomene:
  - Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  - Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
  - Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  - Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  - Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Belvi travel, licenca OTP 180/2010

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928