Letovanje -> Letovanje Turska -> Sarimsakli -> Grand Milano 3*

Sarimsakli hoteli 2015: Grand Milano 3*

Grand Milano 3* letovanje Sarimsakli 2015

Hotel Grand Milano Sarimsakli

Grand Milano  je jedan od najbolje pozicioniranih hotela iz ponude AZUR-a na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra Serimsklija, kapaciteta 130 ležajeva.Sve sobe su 1/2 i 1/3 i nekoliko tzv. family room (1/2+2) za 4-5 osoba koje se sastoje iz dve zasebne sobe od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa garniturom “na razvlačenje” za 2-3 osobe. Sve sobe su veoma komforne i raspolažu novim nameštajem i kupatilima, sa klimom, TV, telefonom,mini-barom, fenom za kosu i balkonom.

Gostima je na raspolaganju prostrana recepcija i lobi, lift, restoran-bašta na krovu,manji hotelski bazen sa bazenskim barom, sopstvena plaža sa suncobranima i ležaljkama. Ono što se posebno ističe u ponudi hotela je da se sa svih balkona hotela priža pogled na more.

Usluga HB ( švedski sto) za doručak i večeru servira se u prostranom restoranu na 1.spratu.


Hotel Grand Milano Sarimsakli Hotel Grand Milano Sarimsakli Hotel Grand Milano Sarimsakli Hotel Grand Milano Sarimsakli Hotel Grand Milano Sarimsakli Hotel Grand Milano Sarimsakli

Grand Milano 3* letovanje Sarimsakli 2015


Sarimsakli hoteli autobusom 2015


POPUSTI I DOPLATE:
SGL soba-doplata 50%
I dete 0-6 – besplatno; II dete 0-6 – popust 50%; dete 6-12 – popust 50%
III osoba – popust 30%
klima-uređaj – uračunat u cenu

/

/

/

/

Autobuski prevoz: Odrasli 85€, Deca 0 – 12 god 60€

Napomene za autobuski prevoz:
- Autobusi su komforni, visoke turističke klase, sa TV-om i klimom.
- Stajanja na svim usputnim mestima su moguća.
- Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele u cenovniku, sa parkinga u Bloku 42, preko puta "Buvlje pijace" (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe).
- Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (tačno vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji).
Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir vreme uplate aranžmana, starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i fizičke nedostatke putnika. Dolazak autobusa u letovalište je obično u jutarnjim satima, a povratak u mesto polaska u popodnevnim satima (osim u slučajevima više sile) Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika.


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928