Letovanje -> Letovanje Turska -> Sarimsakli -> Hotel Buyuk Berk 3*+

Sarimsakli hoteli 2015: Hotel Buyuk Berk 3*+

Hotel Buyuk Berk 3*+ letovanje Sarimsakli 2015

Hotel Buyuk Berk Sarimsakli

Hotel Buyuk Berk  je najbolje pozicioniran hotel iz nase ponude. Nalazi se u prvom redu hotela,odmah prekoputa sopstvene plaže i u neposrednoj blizini centra.

To je jedan od prvo sagradjenih hotela u Sarumsakliju sa višegodišnjim iskustvom u posovanju i stoga veoma poznat. Potpuno je renoviran i dopunjen mnogim pratecim sadržajima u toku 2007. i 2008.god.

Hotel raspolaže u dva objektai sa ukupno 180 soba 1/2,1/3 i tzv.family room(1/2+2) za 4 - 5 osoba. Sve sobe imaju klimu, SAT-TV, mini-bar, telefon, fen za kosu, kupatilo/WC i balkon.

Direktan pogled na more i plažu imaju odredjeni broj soba 1/2+2, dok su ostale pozicionirane bocno u odnosu na more.Hotel raspolaže prostranim lobijem,ima 2 lifta, sef na recepciji, internet cafe, disko klub, zabavni klub za decu, saunu,spa, fitness centar, prostrani restoran sa terasom kapaciteta preko 500 mesta, dva otvorena bazena od kojih je jedan i sa odeljkom za decu ,a drugi sa sadržajima aqva parka uz animaciju dece i ostalih gostiju od strane profesionalnih animatora.Sopstvena peščana plaža nalazi se odmah naspram hotela sa Tahiti barom i besplatnom upotrebom suncobrana i ležaljki za goste hotela.

 Usluga: All inclusive


Hotel Buyuk Berk Sarimsakli Hotel Buyuk Berk Sarimsakli Hotel Buyuk Berk Sarimsakli Hotel Buyuk Berk Sarimsakli Hotel Buyuk Berk Sarimsakli Hotel Buyuk Berk Sarimsakli Hotel Buyuk Berk Sarimsakli

Hotel Buyuk Berk 3*+ letovanje Sarimsakli 2015


Sarimsakli hoteli autobusom 2015


POPUSTI I DOPLATE:
SGL soba-doplata 50%
I dete 0-6 – besplatno; II dete 0-6 – popust 50%; dete 6-12 – popust 50%
III osoba – popust 30%
klima-uređaj – uračunat u cenu

/

/

/

/

Autobuski prevoz: Odrasli 85€, Deca 0 – 12 god 60€

Napomene za autobuski prevoz:
- Autobusi su komforni, visoke turističke klase, sa TV-om i klimom.
- Stajanja na svim usputnim mestima su moguća.
- Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele u cenovniku, sa parkinga u Bloku 42, preko puta "Buvlje pijace" (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe).
- Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (tačno vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji).
Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir vreme uplate aranžmana, starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i fizičke nedostatke putnika. Dolazak autobusa u letovalište je obično u jutarnjim satima, a povratak u mesto polaska u popodnevnim satima (osim u slučajevima više sile) Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika.


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928