Letovanje -> Letovanje Turska -> Sarimsakli -> Hotel Amfora 2*

Sarimsakli hoteli 2015: Hotel Amfora 2*

Hotel Amfora 2* letovanje Sarimsakli 2015

Hotel Amfora Sarimsakli

Lociran na šetalištu i prvoj liniji od mora i naspram sopstvene plaže (30 m) i mirnijem delu grada.  Od centra je udaljen nepunih 300m.

Hotel skoro u potpunosti zadovoljava kriterije za 3 zvezdice. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa tzv. francunskim i/ili klasičnim ležajevima. Svaka soba sa klimom, TV, fenom za kosu, kupatolom/WC i balkonom.

Gostima je na raspolaganju prostrana recepcija, manji hotelski bazen sa ležaljkama i suncobranima. Švedski sto za doručak i večeru se servira u zatvorenom restoranu na spratu iznad bazena. Vlasnici hotela su sa naših prostora, sporazumevanje na korektnom srpskom jezuku.


Hotel Amfora Sarimsakli Hotel Amfora Sarimsakli Hotel Amfora Sarimsakli Hotel Amfora Sarimsakli Hotel Amfora Sarimsakli Hotel Amfora Sarimsakli

Hotel Amfora 2* letovanje Sarimsakli 2015


Sarimsakli hoteli autobusom 2015


POPUSTI I DOPLATE:
SGL soba-doplata 50%
I dete 0-6 – besplatno; II dete 0-6 – popust 50%; dete 6-12 – popust 50%
III osoba – popust 30%
klima-uređaj – uračunat u cenu

/

/

/

/

Autobuski prevoz: Odrasli 85€, Deca 0 – 12 god 60€

Napomene za autobuski prevoz:
- Autobusi su komforni, visoke turističke klase, sa TV-om i klimom.
- Stajanja na svim usputnim mestima su moguća.
- Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele u cenovniku, sa parkinga u Bloku 42, preko puta "Buvlje pijace" (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe).
- Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (tačno vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji).
Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir vreme uplate aranžmana, starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i fizičke nedostatke putnika. Dolazak autobusa u letovalište je obično u jutarnjim satima, a povratak u mesto polaska u popodnevnim satima (osim u slučajevima više sile) Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika.


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928