Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Italija -> Lido di Jesolo -> Hotel Venezia e la Villetta 3*

Lido di Jesolo hoteli 2017: Hotel Venezia e la Villetta 3*

Hotel Venezia e la Villetta 3* letovanje Lido di Jesolo 2017

Hotel Venezia e la Villetta 3* se nalazi na Trgu Nember, na oko 100 metara od mora. Hotel poseduje recepciju, restoran, terasu sa barom, parking (ograničeni broj mesta), lift, sef na recepciji, TV salu i besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela. Korišćenje ležaljki i suncobrana na privatnoj plaži hotela je uključeno u cenu. Svaka soba u hotelu poseduje kupatilo, fen, balkon, sef, telefon, SAT-TV, Wi-Fi internet i klima uređaj. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion: doručak – kontinentalni švedski sto, večera – izbor između više jela sa menija, uz izbor salata sa švedskog stola. Postoji mogućnost doplate za pun pansion.
Hotel Venezia e la Villetta 3* letovanje Lido di Jesolo 2017

Legenda:
– ND – noćenje sa doručkom,
– PP – polupansion.


First minute popusti:
– 7% popusta na smeštaj za uplatu u celosti prilikom rezervacije.
Popust važi do 31.05.2017. ili do popune predviđenih kapaciteta.


U cenu aranžmana je uračunato:
– smeštaj u odabranom hotelu, sa odabranom uslugom, po osobi/sobi dnevno,
– usluge predstavnika agencije organizatora putovanja za vreme boravka,
– troškovi organizacije i vođenja aranžmana.


U cenu aranžmana nije uračunato:
– prevoz autobusima turističke klase,
– gradska komunalna taksa u Lido di Jezolu (plaća se na licu mesta),
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– fakultativni izleti,
– individualni troškovi.


Popusti:
– prvo dete 0–3 godine boravi besplatno bez ležaja,
– drugo dete 0–3 godina plaća 20€ za krevetac (plaćanje na licu mesta),
– prvo i drugo dete 3–12 godina ostvaruju popust na smeštaj od 50%,
– treća i četvrta odrasla osoba ostvaruju popust na smeštaj od 10%.


Doplate:
– doplata za pun pansion iznosi 12€ dnevno po osobi,
– doplata za sobu sa bočnim pogledom na more iznosi 4€ dnevno po osobi (na upit u agenciji).


Prevoz:
Povratna autobuska karta iznosi 65€ za odrasle i 55€ za decu do 12 godina. Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 15€ po osobi.
Više informacija je dostupno u odeljku Prevoz.


/

/

/

/

Polasci autobusom za Lido di Jezolo su svakog petka. Povratak iz Lido di Jesola je svake subote.


Napomene za autobuski prevoz:

Polasci iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina su garantovani, bez obzira na broj putnika. Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu.


Vremena polaska (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna.


U povratku, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe.


U slučaju spajanja sa grupom za Rimini moguć je transfer manjim vozilom (od Novente pored auto puta) do Lido di Jezola i nazad. Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika, mogući su transferi manjim vozilom do/od hotela u letovalištu.


Postoji mogućnost ulaska i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene, ali isključivo na mestima predviđenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika.


Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60min) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).


Tokom sezone, moguća je promena mesta i vremena polaska.


Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.


Predviđen raspored privremenog zaustavljanja u slučaju autobuskog prevoza – zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3–4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti i kapaciteta stajališta i uslova na putu. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca (vodiča) u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Organizator putovanja pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir potrebe starijih lica, lica sa posebnim potrebama, porodica sa malom decom, trudnica. Putnik će prihvatiti svako sedište koje mu organizator putovanja dodeli. Organizator putovanja određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Putnik je dužan da vodi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za izgubljen, oštećen ili ukraden prtljag. Organizator putovanja organizuje prevoz putnika do hotela ili apartmana onoliko koliko je to u svakom mestu odredišta fizički moguće i dozvoljeno saobraćajnim propisima. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami. Putnici se mole da obeleže svoj prtljag: ime, prezime, kontakt telefon.


Cena prevoza obuhvata i do dva komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu.


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928