Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Vila Aleksandra

Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetPogled na morePaket aranžmani

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Polihrono apartmani letovanje :
Vila Aleksandra

Gostima se sviđa...

Besplatan bežični internet

Vila ima pogled na more

Rezerviši odmah!

Vila ALEKSANDRA se nalazi u centralnom delu Polihrona, 80 metara udaljena od mora. Poseduje dva trokrevetna apartmana na niskom prizemlju i po dva četvorokrevetna apartmana na prvom i drugom spratu.

Apartmani u niskom prizemlju su namenjeni za boravak maksimalno do tri osobe (uključujući i decu). Sa terase u čeonom delu dvorišta se ulazi u kuhinju, u kojoj se nalazi jedan pomoćni ležaj (kauč), kuhinjski elementi, mini šporet sa rernom i aspiratorom, veliki frižider sa komorom za zamrzavanje i sto i stolice za ručavanje. Između kuhinje i sobe se nalazi kupatilo sa tuš kadom. U sobi u zadnjem delu kuće se nalaze dva ležaja (bračni i singl).

Četvorokrevetni apartmani su na prvom i drugom spratu. U apartmane se ulazi preko stepeništa i ulaznih terasa u zadnjem delu vile. Najpre se ulazi u kuhinju iz koje vodi hodnik, pored kupatila ka spavaćoj sobi. U kuhinji je smešten jedan singl ležaj i sto i stolice za ručavanje. Opremljena je sa mini šporetom iznad koga je postavljen aspirator i velikim frižiderom sa komorom. U sobi se nalaze dva ležaja (jedan bračni i drugi singl) i toaletni stočić sa ogledalom, a iz nje se izlazi na terase u prednjem delu vile.

Terase na drugom spratu omogućavaju bočni pogled ka moru. Svi apartmani su opremljeni plazma TV aparatima, internetom i klima uređajima u spavaćoj sobi. Korišćenje interneta je uključeno u cenu najma apartmana.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.01741, 23.52785.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Lokacija objekta


Struktura objekta

Apartman 1/2 Apartman 1/3 Apartman 1/4

Sadržaj objekta

Udaljenost od plaže do 100m Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internet Besplatan internetPogled na more Pogled na morePaket aranžmani Paket aranžmani

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenje