Neos Pyrgos letovanje 2024 apartmani i hoteli | Ostrvo Evia | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Neos Pyrgos - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:


Povezana mestsa

Edipsos
Pefki

Ostrvo Evia 2024: Neos Pyrgos

Neos Pyrgos letovanje 2024: vile, apartmani

Neos Pyrgos važi za najlepše letovalište u severnom delu ostrva Evia, na svega 10-ak km udaljenosti od najvećeg grada na severu ostrva Evia, i gotovo da se spojio sa mestom Oreoi. Naselili ga grci, prebegli iz Istanbula nakon Grčko-Turskog rata. Danas primorsko naselje sa prelepom plažom, najbliže letovalište na Eviji kada se siđe sa trajekta u Agiokamposu.

Neos Pyrgos je živopiso mestašce koje nudi za svakog po nešto, od prelepih plaža sa kristalno čistim morem do mnoštva drugih zabavnih sadržaja. Uz obalu mora nalazi se veliki izbor taverni gde možete uživati u svežoj ribi i morskim plodovima, dok za mlade postoji nekoliko barova na plaži, gde možete kombinovati kupanje, zabavu i sportove na vodi. Mesto raspolaže sa sportskim terenima za rekreaciju, kao što je: košarka, odbojka, fudbal... U večernjim časovima možete uživati u piću u nekom od lokalnih barova i kafića uz zvuke Grčke ili strane muzike.

Dolazak do Ostrva Evia je vrlo jednostavan, iz pravca Soluna i Severne grčke, idete autoputem Solun Atina, te nakon 250km dolazite u lučki grad Glifa, odakle se trajektom prelazi do Agiokamposa. Detalje o trajektu možete pogledati na sledećem linku:
http://www.ferriesglyfa.gr/prices-glyfa-ferries.php

Neos Pyrgos vile i apartmani letovanje 2024