Nea Peramos apartmani letovanje 2022 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Nea Peramos - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:


Povezana mestsa

Ofrynio
Tasos
Kavala
Nea Iraklica

Nea Peramos - Neotriveni biser Egeja

Letovanje Nea Peramos 2022: vile, apartmani, hoteli

Nea Peramos se nalazi 16km pre Kavale iz pravca Soluna, 4km pre Nea Iraklice, 139 km od Soluna. Ima dugu veoma lepu plažu koja se proteže kroz stari deo naselja, deo manje naseljen i završava u novom. Plaža je delom peskovita, delom šljunkovita sa "oribanim" morem do divne prozirnosti. U starom delu mesta ima puno taverni uz obalu sa odličnom domaćom kuhinjom. Više kafea i barova na plaži. Pošta, banka, lekar, apoteka, prodavnica ribe.

Nea Peramos je malo mesto novijeg datuma od ukupno 3000 stanovnika. Najčešće ga posećuju lokalni Grci iz Kavale, ali i državljani Bugarske. Nea Peramos je udaljen 18 km od čuvenog grada Kavale, gledano iz pravca Soluna. Iz mesta se pruža odličan pogled na Tasos i Atos, pa samim tim predstavlja sjajnu početnu tačku za obilazak interesantnih mesta i plaža. Činjenica da Nea Peramos spada u red manjih letovališta, uopšte ne umanjuje njegovu lepotu. Mesto predstavlja neotkriveni biser Egeja.

U samom mestu ima svega: restorana, pekara,dosta prodavnica, dečijih parkova, kafića kao i mesta za zabavu i razonodu, dok se nedaleko od Nea Iraklice nalazi Lidl. Sveopšti utisak Nea Peramosa jeste da pruža gotovo sve mogućnosti za miran, porodičan odmor ili pak mladalački provod. Svakako ono po čemu se Nea Peramos izdvaja i po čemu sve više privlači turiste jeste njegova prelepa plaža Amolofi. Izmedju Amolofija i Nea Peramosa, nalazi se poluostrvo Vrasida koje ima puno malih divljih uvala interesantnih za ronjenje i osamljivanje. Vama ostaje jedino da posetite i osetite prave čari Grčke i predivnog odmora…

Nea Peramos vile i apartmani letovanje 2022