Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Grčka -> Pilion -> Kala Nera

Kala Nera - Dobre vode

Letovanje Kala Nera 2019: vile, apartmani, hoteli

Kala Nera apartmani

Kala Nera grčko ribarsko selo, postalo je jedno od lepših letovališta Piliona, u prevodu znači Dobre Vode. nalazi na 18 kilometara od glavog grada regije Volosa, i na nekoliko kilometara od glavnog sela Milie. Ovo mesto omiljena je destinacija za odmor ne samo turista, već i Grka, koji smatraju da je ovaj deo Pilion poluostrva najlepši za relaksaciju i uživanje. U Kala Neri, kao i u njegovoj okolini, možete uživati u šetnji, jahanju, biciklizmu, ronjenju, vodenim, ali i zimskim sportovima... Takođe, Kala Nera je savršeno mesto odakle možete započeti upoznavanje celog poluostrva, poznatog i kao „mitska zemlja čuvenih Kentaura i Argonauta“. Kala Nera je dobro turistički organizovana, uokruženju se nalaze hoteli, vile, restorani, mega marketi, apoteke i svi ostali sadržaji neophodni za potpun porodični odmor. Na jugo-istočnom kraju Kala Nera plaže je ada, mesto gde se reka Belegrino uliva u more i pravi prirodnu granicu sa susednim selom Koropi.


Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje Kala Nera apartmani, Kala Nera letovanje

Kala Nera apartmani i vile leto 2019

Kala Nera mapa

Kala Nera patrola – Kolima do Kala Nere

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Kala Nere. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO KALA NERE

Kala Nera video

Kala Nera atrakcije

/

Kala Nera plaže leto 2019

/

Kala Nera izleti leto 2019

/

Kala Nera noćni život i zabava leto 2019

/