Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Grčka -> Pilion -> Afisos

Afisos -

Letovanje Afisos 2019: vile, apartmani, hoteli

Afisos apartmani

Afisos smešten na južnoj strani Piliona, udaljen je oko 25 km od Volosa. Mesto je okruženo zelenilom, peščanim plažama, a odiše tradicionalnim šarmom, te predstavlja idealan izbor za porodično letovanje. Planinski pejzaž, čista voda mora, zlatna boja peščanih plaža, ono je što privlači turiste. Ovaj grad – luka izgrađen je u obliku amfiteatra, a pominje se i u mitologiji: veruje se da su Džejson i Argonaut koristili ovu luku kako bi se snabdeli vodom i bezbedno nastavili put za Kolhidu. Ljupko, malo letovalište Afisos smešteno je na južnoj strani planine Pilion, udaljeno 26 km od Volosa a na 6 km od mesta Kala Nera. Samo mesto izgrađeno je u obliku amfiteatra iznad plaže koju okružuju autentične grčke kuće. Afisos je okružen zelenilom, peščanim plažama, odiše tradicionalnim šarmom, idealan je izbor za porodično letovanje, daleko od gradske gužve i buke. Ono po čemu je Afisos postao poznat jeste čista voda, peščani zalivi, brojne taverne i barovi, kao i tradicionalne stare kuće. Ovo preslatko okruženje u kombinaciji sa gostoprimljivim domaćinima, garancija su za dobar provod na Afisosu.


Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje

Afisos apartmani i vile leto 2019

Afisos mapa

Afisos patrola – Kolima do Afisosa

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Afisosa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO AFISOSA

Afisos video

Afisos atrakcije

/

Afisos plaže leto 2019

/

Afisos izleti leto 2019

/

Afisos noćni život i zabava leto 2019

/