Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Hotel Tosca Beach 4*

Besplatan internetParkingSefDvoje dece gratisA la carte restoranBarAll inclusive

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Hoteli Kavala hoteli letovanje 2024:
Hotel Tosca Beach 4*

Gostima se sviđa...

Besplatan bežični internet

Mogućnost parkiranja

Rezerviši odmah!

Hotel Tosca beach je smešten na istoimenoj obali 6 kilometara od Kavale i 40 kilometara od aerodroma. Ušuškan u Mediteransko zelenilo s jedne, i tirkiznim morem s druge strane, hotel Tosca beach nudi miran odmor u prelepom ambijentu sa velikim brojem kulturno-istorijskih znamenitosti u blizini, pa predstavlja idealan izbor za one koji pored odmora, traže i druge sadržaje kojima bi se upotpunio boravak na ovoj destinaciji.

Standardne sobe bočni pogled more: Površine oko 18m2, namenjene za 2-3 osobe. Sobe sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni. Imaju pogled na more. 

Standardne sobe direktan pogled na more: Površine oko 18m2, namenjene za 2-3 osobe. Sobe sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni. Imaju direktni pogled na more.

Double sobe sa krevetima na sprat: Površine oko 18m2, namenjene su za najviše 4 osobe. Sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, i krevete na sprat za treću ili četvrtu osobu koja mora biti dete. Imaju pogled na more.

Apartman: Površina oko 32m2, namenjene za boravak 2-4 osobe. Sastoje se od 2 sobe povezane vratima. Deo enterijera veće sobe je francuski ležaj a manje sobe sofa na razvlačenje ili dva standardna ležaja.

Usluga:  All inclusive -  sve uključeno (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

Od sadržaja u hotelu gostima su na raspolaganju parking, recepcija, faks usluge, Wi-FI internet na javnim površinama (nedostupan u sobama), glavni i a-la-carte restoran, bar, soba za prtljag, doktor (na poziv), igralište za decu, kao i ležaljke i suncobrani na plaži. Usluga u hotelu Tosca beach koncipirana je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (švedski sto, samoposluživanje).

Check-in od 15:00  Check-out do 11:00

Kontakt: www.tosca.gr

VAŽNA NAPOMENA : Slike i opis hotela služe da daju opšti utisak smeštaju. Sadržaj hotela kao i različiti tipova soba mogu se razlikovati od opisanih i prikazanih na fotografijama.

Lokaciju sobe definiše recepcija prilikom prijavljivanja u hotel u skladu sa raspoloživošću.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.908738928897804, 24.366749847174397.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Hoteli Kavala
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Hotel Family suite Studio Standard room Studio Suite

Sadržaj objekta

Besplatan internet Besplatan internetParking ParkingSef SefDvoje dece gratis Dvoje dece gratisA la carte restoran A la carte restoranBar BarAll inclusive All inclusive

Dodatni sadržaj objekta

FenRecepcijaLežaljke i suncobraniDoktorIgralište za decu