Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Grecotel Grand Egnatia 4*

BazenBesplatan internetParkingPet frendlyA la carte restoranBarTeretanaSpa centar

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Aleksandropolis hoteli letovanje 2024 Grecotel Grand Hotel Egnatia 4*

Gostima se sviđa...

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Mogućnost parkiranja

Ljubimci su dobrodošli

Rezerviši odmah!

Hotelski kompleks se nalazi na ulazu u Aleksandropolis. Ispred ulaza u hotel započinje gradska promenade koja gostima pruža mogućnost da, za samo nekoliko stotina metara prijatne šetnje uz more, stignu do gradske luke, glavne trgovačke ulice, taverni, kafića, svetionika i ostalih atrakcija ovog lepog grada.
Kompleks je smešten direktno na peščanoj plaži, u okruženju zelenih borova. Ležaljke i sunobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit).
Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bazen, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, teretana (bez doplate), teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), SPA centar (zatvoreni bazen, džakuzi, hamam, sauna, veliki izbor tretmana i masaža - sve uz doplatu na licu mesta),TV sala, parking.

Smeštajne jedinice: 
Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu.

Egnatia superior sobe sa balkonom, površine oko 24 m2, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe i po strukturi su dvokrevetne. Mogu da smeste dvoje draslih i jedno dete do 12 godina i imaju francuski ležaj ili dva singl ležaja i jedan extra ležaj. Nalaze se na prvom spratu  i imaju balkon a locirane su u četiri zgrade koje se nalaze u vrtnom delu kompleksa. Ove sobe imaju pogled na more i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Egnatia superior sobe sa verandom, površine oko 24 m2, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe i po strukturi su dvokrevetne. Mogu da smeste dvoje draslih i jedno dete do 12 godina i imaju francuski ležaj ili dva singl ležaja i jedan extra ležaj. Nalaze se u prizemlju i imaju verandu a locirane su u četiri zgrade koje se nalaze u vrtnom delu kompleksa. Ove sobe imaju pogled na more i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Egnatia deluxe sobe sa balkonom, površine oko 30m2, namenjene su za smeštaj do 4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina, troje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili četvoro odraslih.Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ležaj ili dva singl ležaja i dva pomoćna kreveta. Nalazi se u glavnoj zgradi ili pojedinačnim zgradama unutar kompleksa i imaju pogled na more. Ove sobe imaju balkon i locirane su na spratu i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Egnatia deluxe sobesa verandom, površine oko 30m2, namenjene su za smeštaj do 4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina, troje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili četvoro odraslih.Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ležaj ili dva singl ležaja i dva pomoćna kreveta. Nalazi se u glavnoj zgradi ili pojedinačnim zgradama unutar kompleksa i imaju pogled na more. Ove sobe imaju verandu i locirane su u prizemlju i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Egnatia Junior suite, površine oko 44m2, namenjene su za smeštaj do 4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina, troje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili četvoro odraslih. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ležaj ili dva singl ležaja i dva pomoćna kreveta. Nalazi se u pojedinačnim zgradama unutar kompleksa i imaju pogled na more, nalaze se na prvom spratu. Sve junior suite se sastoje iz kombinovano dnevno-spavaće sobe i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Egnatia porodična junior suite, površine oko 44m2, namenjene su za smeštaj do 4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina, troje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili četvoro odraslih. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ležaj ili dva singl ležaja i dva pomoćna kreveta. Nalazi se u pojedinačnim zgradama unutar kompleksa i imaju pogled na more, nalaze se u prizemlju. Sve junior suite se sastoje iz kombinovano dnevno-spavaće sobe i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Egnatia Executive suite, površine oko 50m2, namenjene su za smeštaj do 4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina, troje odraslih i jednog deteta do 12 godina ili četvoro odraslih. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ležaj ili dva singl ležaja i dva pomoćna kreveta. Nalazi se u glavnoj zgradi i imaju pogled na more. Sve junior suite se sastoje iz kombinovano dnevno-spavaće sobe i sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef, klima uređaj i terasu. U ove sobe može da se smesti i bebi krevetac na upit.

Usluga: Polupansion ili pun pasnion. Po principu švedskog stola, samoposluživanje.

www.astiregnatia.com

GPS koordinate ovog objekta su: 40.84355099632587, 25.864283273645885.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Aleksandropolis
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Hotel Deluxe double room Hotel Executive suite Hotel Junior suite Hotel Superior room

Sadržaj objekta

Bazen BazenBesplatan internet Besplatan internetParking ParkingPet frendly Pet frendlyA la carte restoran A la carte restoranBar BarTeretana TeretanaSpa centar Spa centar

Dodatni sadržaj objekta

RecepcijaRestoranA la carte restoranZatvoreni bazenSpoljašnji bazenDečiji bazenAnimacijaDečija animacijaDečija igraonica