Pratite nas na:

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji sajta:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Crna Gora -> Bečići -> Hotel Bečići

Hoteli Bečići 2016: Hotel Bečići (bivši Naftagas)

Hotel Bečići

Hotel Bečići se nalazi se na udaljenosti 4km od Budve, na veoma atraktivnoj centralnoj lokaciji na plaži u Bečićima. Hotel Bečići je idealan za porodični odmor jer okružen zelenilom. Svaka soba je sa klimom, frižiderom, kablovskom TV i telefonom. Sobe su bez terase i nalaze se u prizemlju i u potkrovlju (sa krovnim prozorima). Hotel Bečići ima restoran, fitnes centar, terene za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama, kao i besplatni program animacije koji obuhvata zanimljive i raznovrsne aktivnosti i za decu i za odrasle. Ishrana je organizovana na bazi polupansiona (doručak, večera – švedski sto).


Hotel Becici Hotel Becici Hotel Becici Hotel Becici Hotel Becici Hotel Becici

Hotel Bečići

Cene su izražene u evrima po osobi i obuhvataju 9 polupansionaNapomena:
Putnici su u obavezi da se prilikom rezervacije opredele za određen tip smeštaja (sobe sa terasom / pogled more / pogled park) i ne postoji mogućnost naknadnih izmena


Popusti i doplate:
- dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
- dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
- prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.


Aranžman obuhvata:
- Smeštaj u hotelu “Bečići” na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
- organizaciju aranžmana.


Aranžman ne obuhvata:
- Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Bečići-Beograd
- boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta - 1.3 eur po osobi po danu)
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove.


Rezervacija:
- Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od minimum 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i Last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.


Mogući načini plaćanja:
1) Uplate u celosti do polaska
- Gotovinske uplate u poslovnici
- Uplatom na tekući račun
- Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

2) Odloženo
- Čekovima. 40% prilikom rezervacije ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15.11.2016. godine

3) Uplate iz inostranstva
- Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

4) First i last minute ponude:
- Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju
Važno: Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može menjati.


Sopstveni prevoz:
- Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se i na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto..


Zdravstveno osiguranje:
– Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju.
- Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise Putnog osiguranja po povoljnim cenama.


Napomene:
- Molimo Vas da pročitate Opšte uslove putovanja
- Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
- Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled
svake sobe, kupatila ili kuhinje
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, i nemaju pasoš Republike Srbije, moraju samostalno da se raspitaju o viznom režimu zemlje u koju putuju ali i zemlje preko koje putuju.
- Wireless internet - WiFi uređaj koji je instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto) odnosno zonu u objektu gde je signal dostupan
- U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
- Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika.


TA Club Paradiso nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj cenovnik važe program i Opšti uslovi putovanja OTP Omniturs OTP 235/2010.

/

/

/

/

Autobuski prevoz:
Cena povratne karte: 35€ za odrasle, 25€ za decu do 12 godina. Cena karte u jednom pravcu: 25€.
- Polazak iz Novog Sada u 17:00 sa parkinga kod hotela “Sajam” (doplata 20 EUR)
- iz Beograda u 19:00 sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42, dan ranije od datuma u tabeli
- Povratak iz Bečića oko 19:00 poslednjeg dana boravka (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928