Evropski gradovi avionom -> Grčka -> Santorini avionom

Santorini - ostvrvo plavo bele kombinacije

Letovanje Santorini

Santorini apartmani

Santorini je čudesno ostrvo sa najlepšim zalaskom sunca, savršenim plažama crnog, belog i crvenog peska. Kuće, hoteli i crkve su u belo-plavoj boji I puno crvenih muškatli oko Vas. i važi za jedno od najlepših i grčkih ostrva, i najčešći je motiv Grčkih razglednica. Santorini je udaljen oko 75 kilometara jugoistočno od kopna i 63 kilometra severno od Krita. Najbliže ostrvo Kiklada je Ios, udaljen oko 20 km ka severu. Santorini je ostrvo vulkanskog porekla, jedno je od najvećih i najlepših u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklada. Usled tektonskih poremećaja Santorini se pre 80.000 godina uzdigao iz mora kao ostrvo sa dva vrha. Kaldera je zapadna strana ostrva koju obavija vulkan, pa ostrvo ima oblik polumeseca. Glavni grad Fira je smešten u vrhu ostrva, 260 m iznad površine mora. Sa lukom u podnožju ga povezuje 566 stepenica.


Santorini, Santorini shopping Santorini, Santorini shopping Santorini, Santorini shopping Santorini, Santorini shopping Santorini, Santorini shopping Santorini, Santorini shopping

Evropski gradovi - Santorini

Program putovanja Santorini


Prvi Maj na SANTORINIJU
25.04.2016. - 03.05.2016.


1. dan Beograd - Atina
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Let za Atinu u 13:25h. Dolazak u Atinu u 15:55h. Transfer do hotela i panoramsko razgledanje Atine: trgovi Sintagma, Omonia, Parlament, Kraljevska palata, Akademija, Univerzitet, Biblioteka, Stadion, Zevsov hram, Hadrijanova kapija, Akropolj... Smeštaj u sobe. Slobodno vreme za individualno razledanje i šetnju Atinom (predlažemo obilazak Akropolja – Partenon, hram Atine Nike...). Slobodno veče ili fakultativni odlazak na grčko veče u Plaki (večera sa muzičkim programom). Noćenje.


2. dan Atina
Doručak. Fakultativni izlet Korint-Epidaurus-Mikena. Prelazak peške preko Korintskog zaliva. Nastavak putovanja za Epidaurus. Obilazak antičkog pozorišta iz IV veka p.n.e. i muzeja. Nastavak putovanja do Mikene. Obilazak arheološkog prostora: Atrejeva riznica, Lavlja vrata, kraljevska grobnica. Povratak u Atinu u večernjim satima. Noćenje.


3. dan Atina - Santorini
Rani doručak. Transfer do luke, i ukrcavanje na trajekt za Santorini u 07:25h. Predviđeni dolazak na Santorini u 15:10h. Transfer do hotela. Smeštaj u sobe hotela, koji je lociran u jednom od tradicionalnih sela na samo par stanica od Fire ili Ije, i koji će Vam rasteretiti dušu i telo nesvakidašnjim živopisnim ambijentom. Informativno upoznavanje sa Santorinijem. Slobodno vreme. Noćenje.


4-5-6-7. dan Santorini
Doručak. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju i uživanje u prelepom ostrvu. U slobodnom vremenu preporučujemo obilazak Kamari, starogrčke Thire, posetu vinariji sa jedinstvenim vrstama vina, specifična zbog vulkanske zemlje i egejskog vetra, odlazak na piće u mnogobrojne kafiće u gradu Thira, kao i odlazak na mesto gde se posmatra najpoznatiji na svetu zalazak sunca. Posetite vulkanska ostrva Platea Kameni i Nea kameni i zaplivajte kroz tople izvore. Posetite svetski poznato arheološko nalazište Akrotiri i popnite se do antičke Thire. Na leđima magarca pređite strmu stazu do centra Ije ili se provozajte oko Kaldere drvenim brodom. Noćenje.


8-9. dan Santorini – Atina - Beograd
Doručak. Napuštanje soba i slobodno vreme. Transfer do luke i ukrcavanje na trajekt za Atinu u 01:25. Dolazak u Atinu u 07:45h. Slobodno vreme u gradu do transfera na aerodrom. Let za Beograd u 15:35h. Dolazak u Beograd u 16:15h.


First minute cena aranžmana: 375€
Redovna cena aranžmana po osobi: 425€

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke IntesePopusti:
Rani booking popust -25€. Pod ranim bukingom se podrazumeva uplata 30% do 31.10.2015. (odnosi se samo na redovnu cenu aranžmana)


Aranžman obuhvata:
- avionski prevoz Beograd-Atina-Beograd
- transfer aerodrom-hotel-aerodrom
- karta za trajekt
- 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3* u Atini
(širi centar) u 1/2 i 1/3 sobama
- panoramsko razgledanje Atine
- 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu Santorini Breeze, Perivolos na Santoriniju u 1/2 i 1/3 sobama ili sličnom
- troškove organizacije i vođstva puta


Aranžman ne obuhvata:
- aerodromska taksa cca.108€ (podložna promeni)
- doplata za 1/1 sobu 150€ (na upit)
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- doplata za ležaj na brodu po osobi (cca 50€)


Fakultativni program (minimum 15 osoba):
- Grčko veče (večera sa muzičkim programom)
- odlazak brodićem do vulkana
- ulaznice za kulturno-istorijske spomenike


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak u 6 rata (oktobar - mart) čekovima građana bez uvećanja
3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres)


Napomena:
- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Prilikom uplate rezervacije putnici su u obavezi da dostave kopiju prve strane važećeg pasoša. u suprotnom, agencija ne snosi odgovornost ako se avio-karte odštampaju sa pogrešnim imenima, dok putnici snose troškove štampanja novih karata.
- Organizator zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu.


Rok za prijavu: Do popune mesta. Program je rađen na bazi od minimum 20 putnika.


Biseri Baltika avionom


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj cenovnik važe program i opšti uslovi putovanja OTP 12/2010 Falcon tours

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928