Doček Nove Godine avio -> Nova godina Moskva avio 2019

Nova godina Moskva avionom 2019

Nova godina Moskva 2019

Doček nove godine Moskva 2019

Smatra se da je Moskva osnovana 1147. godine uz reku Moskvu. U bukvalnom prevodu sa staroruskog naziv znači Grad uz reku Moskvu, a veruje se da naziv potiče i od finske reči, koja u prevodu znači zamućen. Grad je neprekidno trebalo braniti od Mongola, a napadi prestaju tek u XV veku. Od tada uspon Moskve kao trgovačkog središta više nisu mogli da zaustave ni požari, ni glad, ni bitke protiv Mongola i Tatara. Moskva se proslavila i slavnom pobedom nad moćnim Napoleonom 1812.godine. U Moskvi je sve najveće (crkve, zgrade, ulice). Danas je i dalje najveći i glavni grad Rusije, a u njoj živi oko 11,5 miliona stanovnika. Moskva je više godina za redom proglašena za najskuplji grad na svetu za život..


Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio

Nova godina Moskva 2019

Nova godina Moskva 2019

Termin putovanja: 31.12 – 04.01.2019. avionom


1. dan: 31.12.2018. Beograd – Moskva
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 04:15h. Let kompanijom Air Serbia za Moskvu u 06:15 časova (let JU 650). Dolazak na moskovski aerodrom Seremetjevo u 11:05 časova. Sa aerodroma panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet Lomonosov, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaza u objekte.) Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Uveče odlazak na Crveni trg (sa vodičem metroom), na kome se tradicionalno uz veličanstven vatromet, dočekuje nova godina. Noćenje.


2. dan: 01.01.2019. Moskva
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivsi Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Moskovski metro jedan od najlepših I najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasleđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlačenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima I portretima nacionalnih heroja. Noćenje.


3. dan: 02.01.2019. Moskva
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturnoumetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom Unesco-a. Vecernja Moskva sa reke-voznja ekskluzivnim brodom-restoranom „Radisson“. Noćenje. Doček Nove 2019.godine


4. dan: 03.01.2019. Moskva
Doručak. Fakultativni program: Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812.g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115 x 15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju.Slobodno vreme. Noćenje.


5. dan: 04.01.2019. Moskva- Beograd
Doručak. Transfer do aerodroma Seremetjevo u 07:50h. Let aviokompanije Air Serbia za Beograd u 11:50 časova (let JU 651). Dolazak u Beograd u 12:50 časova. Kraj usluga.


Redovna Cena aranžmana po osobi: 465€ po osobi


Cena aranžmana obuhvata:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Moskva – Beograd sa kompanijom Air Serbia
- Smeštaj u Moskvi (4 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- Transferi u Moskvi: aerodrom–hotel–aerodrom
- Panoramsko razgledanje Moskve
- Usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča
- Troškove organizacije aranžamana


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Troškove avionskih taksi – oko 108€ (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
- Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana.
- Individualno međunarodno zdravstveno osiguranje preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja.
- Fakultativni programi u Moskvi
- Individualne troškove


Cene fakultativnih izleta po osobi:
- Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve) i Oružana palata – 55€,
- Sergijev pasad (bivši Zagorsk) – 40€,
- Obilazak moskovskog metroa – 10€,
- Krstarenje rekom Moskvom 35€,
- Panorama Borodinske bitke 30€.

Fakultativni izleti (podložne su promenama; u sve cene je uračunat vodič, autobus i ulaznice; realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika; za broj prijavljenih putnika ispod 10, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.):
NAPOMENA: Zbog prazničnog radnog vremena blagajni muzeja moskovskog Kremlja i Oružane palate, neophodno je da putnici ovaj fakultativni izlet prijave i uplate prilikom uplate aranžmana ili najkasnije do 13.12.2018.. Na licu mesta, kao i nekoliko dana pre polaska, nece biti moguce. Doček Nove 2019.godine I Moskva, avion, 5 dana I 3 / 4 I Realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika. Izuzetak je izlet u Sergijev posad, sa minimalnim brojem od 10 ucesnika za realizaciju. Za Kremlj i Oruzanu palatu, za broj prijavljenih putnika ispod 15, odlazak ce biti organizovan javnim prevozom, metroom.


Doplate za 1/1 sobu: 85 €


Popusti:
- Deca od 2 – 12 godina – (pomocni lezaj) plaćaju 420 €, u pratnji dve punoplatežne osobe (ima sedište u avionu, ima krevet u
hotelima)
- Treća odrasla osoba cena je ista kao za mesto u dvokrevetnoj, a smeštaj je ili u dvokrevetnoj i jednokrevetnoj sobi ili u
dvosobnom apartmanu (Junior suite) plaća 465 €. Dopunski ležaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe.


Opis hotela
Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4*: www.hotel-vega.ru
Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, danas u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, trzni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama voznja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pesacenjem bukvalno 25 min), sto je vazno za slobodno vreme. U ovom hotelu sve vise odsedaju nasi poslovni ljudi, jer je cena povoljna, a uslovi odlicni, 2012. godine hotel je potpuno renoviran. Doručak švedski sto.
Napomena:
U slučaju izmene deviznog kursa, agencija zadržava pravo korekcije cene.


Mogući načini plaćanja:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)


Napomena:

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


/

Tamnica (u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova), Most Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa koja se nalazi na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), Stubovi smrti, Duždeva palata (sedište moći Mletačke Republike), Biblioteka (u kojoj se čuva delo Petrarke), Trg Sv. Marka, bazilika Sv. Marka, Prokurati, Zvonik, Astronomski sat, Velike kanal, Ponte Rialto, Santa Kroće i Dorsoduro.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928