Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Samos

Samos - Najlepši zalasci sunca

Letovanje Samos

Samos apartmani

Ostrvo Samos je jedno od poznatijih destinacija u ponudi grčka ostrva, a poznato je fantastičnim zalascima Sunca. Samos ima bogatu arhitekturu koja predstavlja mešavinu venecijanske, grčke I modern arhitekture. Predstavlja jedno od najvećih grčkih ostrva, a najlepše ga je obići I upoznati iznajmljenim autom, skuterom ili biciklom. Ostrvo je pod zelenilom prekrivenim planinama, plažama koje oduzimaju dah I bogatim arheološkim lokalitetima.


Program u pripremi. Uskoro ponuda smeštajaSamos vila i apartmani leto 2019

/

Samos mapa

Samos video

/

Samos atrakcije

Najpopularnije atrakcije na ostrvu su:
EUPALINOS TUNEL: Glavni akvadukt, izgrađen u VI veku p.n.e. i proteže se kilometrima ispod planina. Danas je moguće prošetati tunelom, s obzirom da je osvetljen na odredjenoj dužini.
PANAGIA SPILIANI MANASTIR: se nalazi unutar pećine i posvećen je devici Mariji.
ARHEOLOŠKI MUZEJ: sadrži bogatu kolekciju predmeta koje su stanovnici ostrva koristili u svakodnevnom životu. Najzanimljiviji pronalazak jeste 5 metara visoka statua mladog muškarca, otkrivena 1980.godine.
THE TEMPLE OF HERA (Herin hram): veruje se da je boginja Hera tu rodjena. Ostao je očuvan samo jedan od 135 stubova hrama. VODOPAD POTAMI se nalazi na reci koja protiče kroz šumu i malo jezero.

Samos plaže

/

Samos izleti

/

Samos noćni život i zabava

/

Ponuda smeštaja za Samos je u pripremi. Pogledajte ponudu smeštaja u: