Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Vila Melani

Besplatan internetIzvan centraMirna lokacijaZa porodicePaket aranžmaniSmeštaj za dve porodice

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Nei Pori apartmani letovanje :
Vila Melani

Gostima se sviđa...

Mogućnost parkiranja u okolini

Besplatan bežični internet

Mirna lokacija

Odličan izbor za porodice

Rezerviši odmah!

Vila Melani je smeštena u novom delu Nei Porija, na svega 100m udaljenosti od plaže, i oko 350m od centra letovališta. Ovaj objekat smo uvrstili u ponudu zbog strukture smeštaja koju nudi. Vila Melani nudi smeštaj u douplex apartmanima, koji su predviđeni za smeštaj od 4 do 7 osoba. Većina soba imaju bočni pogled na more, vila renovirana marta 2018. godine.

Svi apartmani imaju TWC, kuhinju sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima u dnevnom boravku, TV, terase, Wi Fi internet. Standardni ležaj dimenzija 90x190cm, veliki 130x190cm, francuski 150x190cm, kauč dimenzija 80x190cm, fioka 70x180cm. Sobe na III spratu imaju delom kosi krov.

Doplata po klima uređaju 5 €/dan.

Struktura smeštaja je kako sledi:
1/4+1 douplex: Nalazi se na drugom spratu. U jednoj sobi dva standardna ležaja, u drugoj sobi francuski ležaj, u dnevnom boravku kauč. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (bočni pogled na more), drugi balkon sa pogledom na dvorište iza vile na koji se izlazi iz spavaće sobe.
1/4+2 douplex: Nalazi se na drugom spratu. U jednoj sobi dva standardna ležaja, u drugoj sobi veliki ležaj, u dnevnom boravku kauč sa fiokom. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (bočni pogled na more), drugi balkon sa pogledom na dvorište iza vile na koji se izlazi iz spavaće sobe.
1/4+1 douplex: Nalazi se na trećem spratu. U svakoj spavaćoj sobi dva standardna ležaja, u dnevnom boravku kauč. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (pogled na ulicu). Dplx6+1 – u jednoj spavaćoj sobi veliki i standardni ležaja, u drugoj sobi francuski i standardni ležaj, u dnevnom boravku kauč. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (bočni pogled na more). 

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.97534352925337, 22.656874805347112.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Lokacija objekta


Struktura objekta

Duplex 1/4 Duplex 1/5 Duplex 1/6 Duplex 1/7

Sadržaj objekta

Besplatan internet Besplatan internetIzvan centra Izvan centraMirna lokacija Mirna lokacijaZa porodice Za porodicePaket aranžmani Paket aranžmaniSmeštaj za dve porodice Smeštaj za dve porodice

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenjeMogućnost parkiranja u okolini vile