Lassi letovanje 2020 apartmani i hoteli | Ostrvo Kefalonija | Club Paradiso
Radno vreme: 10h - 15h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Lassi - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:


Povezana mestsa

Argostoli
Skala

Lassi

Letovanje Lassi 2020: vile, apartmani, hoteli

Lasi (Lassi) je poznato letovalište ostrva Kefalonija, udaljeno 3 km južno od glavnog grada Argostolija i 11 km od aerodroma. Kako Argostoli nema sopstvenu plažu, tako posetioci ovog grada svakodnevno autobusima ili kolima dolaze u Lasi. Nalazi se praktično na istom rtu, samo je sa druge strane u odnosu na Argostoli, okrenut ka zalivu koji razdvaja ostrvo na zapadni i istočni deo.

Lassi je omiljen zbog prelepih, sivim i belim peskom posutih plaža. U ovoj oblasti se nalaze neke od najlepših plaža Kefalonije i ima ih za sve ukuse, kako za one koji bi da uživaju u sunčanju i kupanju u kristalnom moru, tako i za ljubitelje vodenih sportova. Samo naselje Lasi izlazi na plaže Makris Jalos (duga plaža) i Platis Jalos (široka plaža), obe sa prilično velikim gužvama tokom sezone. Ove plaže odvojene su stenom kojom ide betonska staza i koja vam omogućava da za par minuta pređete sa jedne na drugu.

Pogledajte detaljan vodič kako da stignete Kolima do Kefalonije