Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Baskijska tura - Bilbao i San Sebastijan

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Bilbao i San Sebastijan su izvanredna kombinacija kulturnog nasleđa i prirodnih lepota, pružajući jedinstveno iskustvo za vaš odmor tokom Uskrsa i Prvog maja. Baskija je skriveni raj koji mnogi još uvek nisu otkrili, sačuvan od masovnog turizma i pruža pravi doživljaj ovog područja. Upustite se u nezaboravno istraživanje Bilbaa i San Sebastijana, dva šarmantna grada smeštena u samom srcu Baskije. Otkrijte čaroliju ovih živopisnih destinacija, gde se tradicija harmonično prožima sa modernim inovacijama.

Posetite Bilbao i bićete očarani njegovom arhitekturom, uključujući neponovljiv Gugenhajm muzej Bilbao. Izgubite se u fascinantnom starom gradu, poznatom kao Kasko Viejo, gde se uske ulice oivičene divnim pintxo barovima otvaraju ka širokom izboru primamljivih baskijskih jela. Posetite istorijsku katedralu u Bilbau i doživite duboko kulturno nasleđe grada.

Istražite raj na obali u San Sebastijanu, dragulj na obali Biskajskog zaliva, poznat po svojim zadivljujućim plažama i slikovitim pejzažima. Uronite u opuštajuću atmosferu La Concha, najpoznatije gradske plaže. Prepustite se svetski poznatoj kuhinji dok se šetate ulicama Parte Vieje (Stari grad), prepunim pintxo barova i lokalnih restorana.

San Sebastijan je prelep grad na obali Biskajskog zaliva, poznat po svojim plažama, arhitekturi i gastronomiji.


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 5

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12