Prevoz do Kopaonika | Transfer do Kopaonika | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Vanlinijski prevoz automobilom iz Beograda do KopaonikaPrevoz do Kopaonika

Club Paradiso Vam nudi udoban i povoljan prevoz do Kopaonika, našeg najvećeg skijaškog centra u Srbiji. Svakodnevni prevoz je ogranizovan od SKI openinga, početka skijališke sezone. Svakodnevni prevoz do Kopaonika sa LUX vozilima i profesionalnim vozačem za (max. 3 osobe). Vozila na traženu adresu dolaze u potpunosti čista i sa svom potrebnom opremom. Sva vozila se detaljno čiste nakon svakog putovanja, kao i u toku puta ukoliko ima potrebe.

Privatni transfer do Kopaonika

Mnogi domaći i strani turisti koji ga posećuju mogu sebi da priušte limo servis za svoj privatan transfer. Međutim, naša cena transfera je prihvatljiva i osobama prosečne platežne sposobnosti ukoliko imaju još nekog od svojih saputnika sa kojim bi podelili trošak prevoza. Prevoz do Kopaonika se odvija po principu "od adrese do adrese", a vremena polazaka nisu fiksna i zavise od potreba putnika. Najčešće se putnici odlučuju za jutarnji polazak ka Kopaoniku, dok se za povratak uglavnom svi opredeljuju za kasne popodnevne sate.

Cena prevoza do Kopaonika

Naša cena transfera do Kopaonika je među povoljnijim koje se nalaze na tržištu.

Cena prevoza iz Beograda do Kopaonika je od 22.000 rsd

Koliko traje putovanje?

Kopaonik je najozbiljniji ski centar u Srbiji, a uz Zlatibor i najpopularnije zimsko odmaralište. Popularni „Kop“ je od Beograda udaljen 275 kilometra. U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika, vreme putovanja može da varira ali u proseku se putuje između 4 i 5 sati, od trenutka napuštanja Beograda. Dva različita itinerera se koriste kada se putuje na Kopaonik, prvi je Beograd - Kraljevo - Jošanička Banja – Kopaonik, a drugi Beograd - Pojate - Brus - Kopaonik.

Vozila:

Vozila sa kojima raspolažemo su prostrana, udobna i konforna. Biranje vozila je moguće u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Unapred dogovorene i rezervisane vožnje vršimo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. U našoj floti se nalaze:

aerodromski-taksi-transfer