Naočare za sunce | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Naočare za sunce


NAOČARE ZA SUNCE

Ukoliko nigde ne izlazite bez naočara za sunce a često ih ne skidate ni kada je oblačno ili kada boravite u zatvorenoj prostoriji, znači da uživate da ste u centru pažnje i da svet posmatrate „iz zaklona“. I, što je još važnije, volite da izigravate veliku zavodnicu!
Noseći tamne naočare, kao da želite da poručite okolini: “Ja vas vidim, a vi mene ne!“ Takvo ponašanje otkriva želju za isticanjem i dopadanjem, ali takodje i intrigantnu mešavinu voajerizma i egzibicionizma, želju da posmatrate druge a da ne budete vidjeni, objašnjava italijanski psihoterapeut Masimo Soldati. Skrivajući pogled, ostavljate utisak misterioznosti. S druge strane, ukoliko nosite upadljive skupocene naočare, nesvesno šaljete poruku da želite da želite da ste u centru pažnje. Naočare su vaše oružje za zavodjenje: ostajući „sakriveni“ iza tamnih stakala, budite fantazije kod onoga ko vas posmatra. Ali, stalno skrivanje iza naočara otkriva takodje i izvesnu neprilagodjenost.

KOJI OBLIK BIRATE?

OKRUGLE
U koliko najadije nosite velike naočare koje prekivaju pola lica, znači da ste u odnosu prema drugima veoma površni, tvrde psiholozi.
Nasuprot tome, male naočare ukazuju na razvijen intelektualni senzibilitet.

KAO MASKA
Što veće naočare nosite, to je veći strah od drugih. Iza velikih naočara se skrivaju osobe
koje ne žele da drugima otkriju svoju dušu i autentični deo svoje ličnosti.

SPORTSKE
Sportska linija naočara naglašava jaku, nezavisnu i odlučnu osobu, uvek spremnu da brani vlastita ubedjenja.

ZAVODLJIVI POGLEDI U BOJAMA

Naocare za sunce postale su nezaobilazni modni detalj. Ove sezone pojavile su se u svim varijantama, dizajnirane po diktatu modne scene. Izbor je veći nego ikada, a pojedinim modelima i bojama zaista teško odoleti.


VIP MODELI
Holivudske lepotice već su izabrale naočare za ovo leto. Primetićete da su poznate dame birale isključivo raznobojne, ekcentrične i vrlo glamurozne modele. Pa, proverite da li bi neki od njih pristajao i vama. Meri Kejt Olsen se ne odvaja od svojih naočara u obliku srca, a sličan model je izabrala i Nikol Riči.

Veoma je atraktivan i ružičast okvir Paris Hilton, kao i naočare u retro stilu na nosu Miše Barton. Ako baš želite da ostavite utisak na okolinu, ugledajte se na Sienu Miler, njene naočare po obliku podsećaju na legendarne „rejban“.
Veliki okviri hit su i ovog proleća i leta. Najbitnije je da pronadjete savršenu kombinaciju – model koji vam odgovara, dobar kvalitet i interesantan okvir i da ne zaboravite na UV zaštitu.

Crveni okviri su opet u modi. Sa njima ne možete da pronadjete nezapaženo. Ali, ako već birate ove naočare treba nešto da znate – uz crveni okvir ne ide karmin iste boje. Uz ove modele obavezno birajte odeću nežnih boja.

Naočare sa belim okvirima nikada nisu bile moderne kao ove sezone. Deluju sofisticirano i elegantno. Ima ih u raznim oblicima, pa ćete lako naći model koji vam odgovara.

Naočare u stilu šezdesetih i sedamdesetih u trendu su i ove sezone. Modeli sa ogromnim okvirima u raznim bojama deluju pomalo upadljivo, tako da ćete sa njima izmamiti poglede gde god da se pojavite.

Modeli u stilu Dzeki Onazis i Bet Dejvis takodje privlače veliku pažnju. Uz ove načare birajte odeću u vedrim tonovima. Ako želite da ih istaknete, vežite kosu u rep ili je podignite trakom.

I okviri u dve boje kao i modeli sa raznim motivima, veoma su popularni. Ove naočare savšeno pristaju uz odeću jarkih boja.