Letovanje i putovanje - Grčka kroz vekove | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Nešto sasvim novo i do sada neviđeno u našoj ponudi - Letovanje + putovanje -


Grčka je kolevka, alfa i omega evropske civilizacije. Zemlja sa istorijom starom nekoliko hiljada godina, mesto gde je rodjena kultura, ilijada, odiseja... Ovde su mudre misli i ljudska idea bili vodilje do najlepsih ostvarenja. Filozofi, arhitekte, vojskovodje (Aristotel, Ahil, Ezop...). Legende i astrologija, bogovi Olimpa, aforizmi, izreke, hriscanstvo, monaska Sveta Gora, izvor i karike pravoslavlja... Monumentalna zdanja, keramika, hramovi... Antička arena prisutna je na svakom koraku. Otkrićete i prirodne lepote ciji su prizori i akordi u harmoniji: tamno plavo more, plaze, sunce ili smokve, vinograde, uzo, maslinjake uz carobne zvuke, buzuki, sirtaki. Duh je isti, srdačni ljudi...

Jedinstvena ponuda u 2024-toj - "Letovanje + putovanje"


Šta je letovanje + putovanje?

Već duže vreme smišljamo kako da Vam Grčku predstavimo na neki novi i originalniji način, da Grčka nisu samo letovališta, i da na Vašm odmoru pored kupanja i odmaranja, da Vam ponudimo i povedemo Vas u razgledanje ove fascinantne zemlje. Sa ponosom Vam predstavljamo nove programe u našoj ponudi, takozvani "2 u 1", jedinstvena prilika za letovanje i putovanje kroz Grčku.

Zašto letovanje + putovanje?

Koliko ste samo puta tokom letovanja, recimo na Halkidikiju, poželeli da posetite Meteore, ali ste odustali jer su bili daleko? Da li Vas je oduvek privlačila ideja da posetite Atinu i Peloponez, ali niste bili spremni da žrtvujete jedan ili dva dana kupanja zarad toga? Sigurno ste čuli za čuvene proročice sa Delfa, ali Vam nikako Delfi nisu bili uzput?
Upravo iz ovih razloga, za Vas smo osmislili ove jedinstvene programe, kako bi mogli da se kupate i sunčate, obilazite plaže, a da i tokom putovanja posetite i obiđete neke od poznatih lokaliteta u Grčkoj.

Kome je namenjeno letovanje + putovanje?

Ovo putovanje je namenjeno svima Vama koji ste, pre svega avaturističkog duha. Za Vas koji želite aktivniji odmor, da pored kupanja i sunčanja vidite i otkrijete skrivena blaga Grčke i evropske civilizacije. Našu ponudu za letovanje u Grčkoj, obogatili smo sa nova tri programa, gde Vas pored fantastičnih plaža i letovališta, vodimo i u obilazak čuvenih lokaliteta u Grčkoj, kao što su Kalambaka i Meteori, Lutraki, Atina, Delfi, Nafpaktos, Peloponez.