Ligia letovanje 2024 apartmani i hoteli | Ostrvo Lefkada | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Ligia - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Broj zvezdica:


Povezana mestsa

Parga
Vrahos beach
Ammoudia

Ligia

Letovanje Ligia 2024: vile, apartmani, hoteli

Ligia, malo turističko mesto na jonskoj obali, nalazi se na oko 4 i po kilometra od Vrachos Beach-a, odnosno na pola puta izmedju Parge (38 km) i Preveze (32 km). Do ovog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za oko 3 i po sata vožnje novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos).

Ligia je smeštena pored lepe duge peščane plaže sa tirkizno plavim morem. Osim dve poznate taverne u malom pristaništu, možda i najpoznatijih u celoj regiji, u mestu,se nalazi još samo nekoliko prodavnica i kafeteria. Letovalište predstavlja pravo mesto za bezbrižan i opušten odmor, bez gužve i letnje vreve. Ligia je naročito poznata medju Grcima i Italijanima, ali ipak, pravi sadržaji i mogućnosti za snabdevanje, šetnju i izlaske se nalaze u obližnjem Vrachos Beach-u. Takodje, blizina Parge i Preveze (pa čak i Lefkade - 60 kilometara) pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku...

Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom mestu i hotelu Dimitra, a željni ste pravog porodičnog odmora i uživanja u predivnim plažama i prirodi, sigurno nećete pogrešiti. Kombinacija toplog mora, šuma, maslinjaka i planina u zaledju, garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje. Na petnaestak kilometara od Ligije se, nalazi i Ammoudia sa predivnim zalivom i plažom, kao i ribljim tavernama uz reku Aheron, koja se tu uliva u more.

Pogledajte detaljan vodič kako da stignete Kolima do Ligije