I ovo je Grčka | Apartmani i hoteli letovanje 2024 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

I ovo je Grčka


I ovo je Grčka: More, porodica, prijatelji, riba, vino... zar nije dovoljno razloga da zadovoljstvo bude potpuno?

Sa novim stilom užurbanog života, sigurni smo da vam je zbog svakodnevnih obaveze zafalilo slobodno vreme za druženje sa porodicom ili iskrenim prijateljima.

Novi koncepti letovanja "I ovo je Grčka" i "Okupimo porodicu", vam pružaju novi pogled i nov način letovanja, sa drugačijim iskustvom, koje će doprineti novim fantastičnim uspomenama koje ćete stvoriti.

Svoj godišnji odmor zamišljate da prvu jutarnju kafu uživate u miru i tišini, a u večernjim satima sa časom rashlađenog vina ili "Ouza"ispratite zalazak sunca sa pogledom na more, uz prijatne razgovore sa prijateljima.

Možda je upravo ovo prilika za nešto drugačiji odmor od predhodnih. Prilika da vrelinu gradskog asvalta zamenite zelenom oazom. Ako je tako, pruža vam se prilika da izborom nekog od ovih objekata nadoknadite propušteno.

Besprekorno uređena dvorišta, bazen, pružaće Vam mnogo mogućnosti za razne aktivnosti, ali i odmor u pravom smislu, a letnjikovci sa roštiljem prilika da ponovo uživate u društvu vaših prijatelja i podsetite ih na vaše kulinarske sposobnosti.

Verujemo da će te se snaći i sigurni smo da će te znati šta vam je dalje činiti. More, porodica, prijatelji, riba, vino... zar to nije dovoljno razloga da zadovoljstvo bude potpuno? Prijatno, živeli, uživajte...!