Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ostrvo Egina


 • Egina
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Ostrvo Egina -> Agia Marina

  Agia Marina - Ostrvo Svetog Nektarijana

  Letovanje Agia Marina 2018: vile, apartmani, hoteli

  Agia Marina apartmani

  Agia Marina je gradić sa najdužom peščanom plažom na ostrvu Egina. Mesto obiluje sa velikm brojem taverni i restorana u kojima su zastupljeni grcki specijaliteti po pristupacnim cenama. Nedaleko od mesta se nalazi čuveni Pravoslavni hram svetog Nektarijana (Agios Nektarios) kao i arheološko nalazište čuvenog praistorijskog hrama Afea, koji je i kruna samog ostva. U središnjem delu ostrva nalazi se najstarije mistično selo Paelochora iz 9 veka. Pored velikog broja plaža kao sto su (Aeginitissa beach, Avra Beach, Prosinemo beach, Aqua Loca i još mnogo drugih), nezaobilazni je izlet brodićem na ostvo Moni, kao i izleti na druga ostrva Saronskog zaliva (Hydra, Poros i Agistiri) kao obavezna poseta amfiteatru Epidavros i naravno Atine - Acropolisa i šopinga u glavnom gradu Grčke.


  Agia Marina letovanje Agia Marina letovanje Agia Marina letovanje Agia Marina letovanje Agia Marina letovanje Agia Marina letovanje

  Agia Marina apartmani i vile leto 2018

  Agia Marina mapa

  Agia Marina video

  Agia Marina atrakcije leto 2018

  /

  Agia Marina plaže leto 2018


  Sotos beach bear


  Sotos beach bar se nalazi nedaleko od hotela Apollo, ušuškan između stenovite obale Agia Marine. Važi za jednu od najprijatnijih plaža za plivanje i opuštanje, pogotovo za one pliveče koji preferiraju dublju vodu.


  Prosinemo beach


  Prosinemo beach se nalazi na severnoj strani ostrva, pored plaže Kamares. Na plaži postoje suncobrani, ležaljke i kantina. Takođe na plaži se nalaze i razne igračke za one najmlađe.


  Aqua loca beach


  Perdika rocks


  Agia Marina izleti leto 2018

  Izlet brodićem na ostvo Moni


  Agia Marina noćni život i zabava leto 2018

  Vila Saronis

  Leto 2018

  Vila Isidora

  Leto 2018

  Vila Saronis 2

  Leto 2018

  Vila Marina

  Leto 2018