Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Porto avionom

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Porto je mesto gde se susreću putnici iz celog sveta, odišući neodoljivim duhom avanture i raznolikosti. Ova destinacija je živopisna luka koja očarava svojom raznolikošću, pružajući putnicima nezaboravno iskustvo i mnoštvo mogućnosti za istraživanje.

Njegov šarm leži u mnoštvu boja, zvukova i mirisa koji vas dočekuju čim kročite na obalu. Oivičena prelepim plažama, kristalno čistim vodama i živopisnim gradskim pejzažima, ova destinacija predstavlja spoj savršenstva prirode i čarobnog duha lokalne kulture.

Porto nudi nezaboravne avanture za sve istraživače - od tradicionalne kuhinje koja očarava ukusima, preko fascinantne istorije koja se ogleda u arhitekturi, do bogate umetničke scene koja inspiriše i oduzima dah.

Porto je magnet za ljubitelje putovanja, pružajući beskrajne mogućnosti za opuštanje, istraživanje i uživanje. Bilo da ste avanturista željan novih iskustava ili tražite mir i relaksaciju, ovo magično mesto pruža sve što vam srce poželi. Doživite čaroliju Porta i stvorite nezaboravne uspomene koje će trajati ceo život.

 


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 3

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12