Evropski gradovi -> Velika Britanija -> London avionom

London

London avionom

london

London je glavni grad Velike Britanije, ali i svetska prestonica berze, mode, umetnosti i zabave. Ranije je bio srce ogromnog carstva kao i idustrijske revolucije, ali i izvor poznate svetske literature i književnosti. U dvadesetom veku grad je obnavljan nakon bombaškog napada iz II Sv. rata, kada postaje prava moderna multinacionalna metropola. Danas je on jedna od najtraženijih turističkih destinacija, u koju turisti idu iz najrazličitijih razloga, zbog toga što ima najšareniju turističku ponudu, zabavu, kulturu, umetnosti, moderne umetnosti, poslovni turisti koji dolaze zbog seminara i sajmova, zabavnih parkova i još mnogo toga.


London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio

Evropski gradovi - London avionom

London Uskrs i Praznik rada2018

First minute


1. dan: Beograd – London
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Direktan let do Londona low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 17:50h. Sletanje na aerodom “Luton” 19:50h Individualni transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


2. dan – 3/5. dan: London
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4/6. dan: London – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma “Luton”. Direktan let do Beograda low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 21:20h.


5/7. dan: London – Beograd
Sletanje u Beograd na aerodrom "Nikola Tesla" u 00:55h. Kraj programa.


Specijalna ponuda! broj mesta ograničenCena aranžmana po osobi:

Uskrs avionom - polazak 05 ili 07 aprila:

HOTEL 2*
7 dana / 5 noćenja – od 455€
5 dana / 3 noćenja – od 405€

HOTEL 3*
7 dana / 5 noćenja – od 475€
5 dana / 3 noćenja – od 415€

Praznik rada polazak __ aprila:

HOTEL 2*
7 dana / 5 noćenja – od *Pozovite agenciju za cene
5 dana / 3 noćenja – od

HOTEL 3*
7 dana / 5 noćenja – od
5 dana / 3 noćenja – od


Aerodromske takse uključene u cenu aranžman


Cena individulanog aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd – London – Beograd direktnim letom low coast kompanijom Wizz Ai
sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 3 ili 5 noćenja sa doručkom u hotelu 2* ili 3* koji se nalazi u užem centru Londona u
standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja;
– Ručni prtljag do 10 kg dimenzija 55 × 40 × 23 cm;
- Usluga asistenicje za viziranje ukoliko putnici ne žele sami da apliciraju za vizu.

(Agencija ne garantuje da će putniku biti izdata viza. Ukoliko putnik ne dobije vizu, primenjivaće se storno troškovi prema Opštim uslovima putovanja)


Cena individulanog aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje.
- Izdavanje vize 105 € po osobi.
- Individualne troškove putnika.
- Transfer aerodrom – hotel – aerodrom.
- Veliki prtljag do 20kg.


Britanska viza:
- O dokumentima koja su potrebna za apliciranje vize možete se informisati na ovom linku: Britanska viza.


Hoteli u ponudi:
New Dawn Hotel 2 * www.newdawnhotel.com
Ovaj mali, porodični hotel u Queenswaya je pokraj trgovačkog centra Whiteleys i samo 5 minuta hoda od parka Hyde. Postoje 2 stanice podzemne železnice u krugu od 500 metara.Hotel takođe nudi i do 50% popusta na ulaznice za pozorište. Kensington Palace je samo 10 minuta hoda od New Dawn hotela i udaljen je oko 1,5 km od prodavnica i kafića u Notting Hillu. Sve sobe u hotelu The New Dawnsu svelte udobne, imaju TV, telefon i kupatilo.


Normandie Hotel 3* www.normandie-hotel- london.com/
Hotel Normandie nalazi se na svega 5 minuta hoda od parka Hyde i železničke stanice Paddington Station. Objekt nudi svetle sobe sa sopstvenim kupatilom. Do ulice Oxford ima svega 15 minuta hoda. U celom hotelu dostupan je besplatni WiFi. Sve sobe hotela Normandie sadrže TV. Gosti mogu birati između kontinentalnog doručka sa žitaricama, tostom i džemom ili engleskog doručka s kuvanim jelima. Park Regent's i Muzej Madame Tussaud udaljeni su 20 minuta hoda, a brojna pozorišta u četvrti West End
dostupna su na udaljenosti od 25 minuta hoda.


... Ili sličan hotel , iste kategorije i lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti.

Cena je rađena na dan 29.01.2018. I važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Club Paradiso je 5 dana pre početka putovanja

Organizator individualnog putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

Mnogim delovima prestonice udahnut je novi život. Napuštena elektrana postala je galerija Tejt modern, a katedrala Svetog Pavla je izglancana da bi pokazala svoju prelepu fasadu od sivog kamena. Metro linija Jubilej (Jubilee) i novi Milenijumski most na Temzi umnogome olakšavaju posetu. Oni su i ubrzali oživljavanje Londona od Doklandsa sve do Vestminstera, a naročito na Saut Benku, koji je ponovo postao deo centralnog Londona. U međuvremenu, u toku je veliko preuređenje u područjima Pedington i Kings Kros.
Za Olimpijske igre 2012, najistočniji deo Londona preuređen je i potpuno osvežen. Sve ove promene nisu ugušile veličanstvenu istoriju Londona, dugu dve hiljade godina. Posetioci i dalje mogu da lutaju jednom od najuglednijih britanskih srednjovekovnih tvrđava – Londonskim tauerom – ili mogu da posete pravu kraljevsku kuću – Bakingemsku palatu. Isto tako, mogu da prave piknik u nekom od parkova ili da krstare Temzom, da se podsete vremena kad je reka predstavljala kičmu Londona i stignu do njegove velike luke.
Iako cene svoje kvalitetno pozorište, besplatne posete muzejima, velike građevine i udobnu tradiciju, sami Londonci znaju da se žale na sve ostalo, od užasno visokih troškova stanovanja i života do lokalnih poreza i povlačenja iz upotrebe čuvenih crvenih dabl – deker autobusa (Routemaster). Istina, svesni su da žive u najpoznatijem i najživljem gradu na svetu. Teško je nadmašiti London, političku, finansijsku i umetničku prestonicu Britanije. Sve što biste ikad mogli da poželite je ovde.. Na vama je samo da to prihvatite i uživate.

London je skup grad. Stoga, počnite tako što ćete pronaći šta je besplatno. Na vrhu liste su mnogi veliki muzeji i galerije, parkovi, spomenici, katedrale, i veliki izbor zabavnih (npr. muzičkih) sadržaja. Da bi ste smanjili neizbežne troškove, kupite Travel Pass (putničku propusnicu), i možda London Sightseeing Pass (propusnicu za razgledanje Londona). www.londonpass.com

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928