Docek nove godine 2025 | Kopaonik, Zlatibor, Zlatar, Divčibare | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Doček nove godine u Srbiji 2025Doček nove godine

Čarobna, magična, najluđa noć kako je mnogi zovu, novogodišnja noć je nešto posebno. Trenutak kada sebi i svojim bližnjima želimo bolju i uspešniju, da nova godina bude srećnija i veselija. Mistični Istanbul, kraljica Dunava Budimpešta, svetlucavi Pariz, raskošni Beč, večni grad Rim, Prag, Venecija... Podjite sa nama u novogodišnju avanturu. Provedite "3, 2, 1, Srećna nova godinaaaa" trenutak uz prskalice sa nama u jednom od evropskih gradova.

Doček nove godine 2025. u evropskim gradovima je nešto što svakako morate iskusiti i doživeti. Doček Nove godine se tradicionalno u većini zemalja organizovano proslavlja 31. decembra uz vatromet, šampanjac, slavlje, darove i naravno deda Mraza. Blještavost lampiona, novogodišnje osvetljenje gradova, puni gradski trgovi, sjajni novogodišnji vatrometi, veseli ljudi različitih kultura i doček nove godine uz prave prijatelje na nekom novom mestu je nešto što ćete pamtiti celoga života.

Nova Godina je vreme za proslave, pa zašto da ne uživamo u odmoru? Uzmite odmor i mudro ga potrošite, tako što ćete otputovati i obići neku od najboljih destinacija za doček nove godine. Ove godine za doček Nove godine 2025. pripremili smo Vam veliki broj raznovrsnih programa i aranžmana inostranstvu, sa autobuskim ili avio prevozom.

Doček nove godine u Srbiji 2025:

Beograd - Zvanično najbolji grad u Evropi po pitanju noćnog života. Ponuda novogodišnjeg programa u Beograd je zaista velika, a mnoštvo klubova, splavova, kafana, kafića obećavaju lud i ne zaboravan provod. Naravno, tu je i doček nove godine na Trgu republike, gde se svake godine održavaju brojni koncerti koji uveseljavaju beogradjane i njegove posetioce. Nova godina Beograd 2025