Radno vreme: 09h–20h, subotom 09h–14h
 

Japan - Zemlja izlazećeg Sunca

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Japan ili Zemlja izlazećeg sunca, samuraja, gejši, manga anima i autenčnih hramova, mistična je i intrigantna, a ujedno moderna i futuristička. Japan je stratovulkanski arhipelag od skoro 7000 ostrva od čega četiri najveća: Honšu, Hokaido, Kjušu i Šikoku zajedno čine  97% japanske površine.

Sreća, sudbina i sujeverje su od velike važnosti za Japance. Mnogi kupuju amajlije u hramovima ili svetilištima i nose ih sa sobom za sreću. Molitve su često napisane na drvenim tablama koje nazivaju ema i kače ih u stotinama oko hramova. Najbitniji deo godine u Japanskom kalendaru je Nova godina, koja se slavi od 1. do 3. januara. Za Novu godinu Japanci odlaze do grobova svojih predaka i mole se. Prvu posetu svetilištu u godini smatraju bitnom jer veruju da će im osigurati sreću.

Japance odlikuju mnoge dobre osobine, pre svega ljubav prema domovini, predanost radu, negovanje tradicije, običaja i kulture i briga o prirodi. Jednostavnost, skromnost, sklad uma, duha i tela su osnovni principi koji ih definišu i održavaju u životu. Lojalnost, obaveza i požrtvovanje, “mono no aware” svest o prolaznosti života i stvari sa elementom natprirodnog su česte teme u japanskoj klasičnoj književnosti i pozorištu.


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 8

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12