Winter is coming | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Winter is coming


Planirajte pakovanje, idemo na skijanje!

winter-is-coming

Sada kada je izvesno da sa virusom Korona moramo da živimo, postavlja se pitanje da li je mouće ići na zimovanje? Može li ova pandemija da ima neke pozitivne efekte na turiste?

Zima je godišnje doba koje je za nekog raj, a opet za drugu stranu asocijacija na hladno i tmurno vreme. Kako god bilo zima ima svoje čari i lepotu ukoliko obiluje snegom i sunčanim danima sigurni smo da će i zagovornici leta biti oduševljeni prizorima koje napravi majka priroda.

 

Da li je bezbedno zimovati?

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi naše agencije, između ostalog, u buduće će se nalaziti i objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19.

winter-is-coming

Koje su povoljnosti uplate aranžmana?

Kako bismo izažli u susret našim putnicima, i da pred kraj leta razmišljajte o planini i rezervišete zimovanje, odlućili smo se na sledeće:

1. Fantastični hotelski popusti i do -25%
2. Rezervaciju možete izvršiti uplatom avansa od samo 50€
3. U slučaju da (ne daj Bože) do 24h pre početka realizacije putovanja, obolite od virusa COVID-19, a priložite nam validan dokaz, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti!

Zašto baš zimovanje u Bugarskoj?

Najniže cene hotelskog smeštaja u odnosu na skijališta u Evropi i našem okruženju, visoki standard smeštaja i visok nivo usluge (besplatno korišćenje welness i spa centara u hotelima, besplatan prevoz na relaciji hotel-gondola-hotel), povoljna cena vanpansionskih usluga u kombinaciji sa prelepim prirodnim ambijentom, odličnim uslovima za skijanje i modernom ski infrasktrukturom glavni su razlog zašto svake godine sve veći broj turista želi da svoj zimski odmor provede u Bugarskoj.

Smeštaj u Banskom - Ponuda hotela 2024

Predstavljamo Vam nekoliko hotela koji su "best buy", odnosno koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta:

Kompletnu ponudu hotelskog smeštaja za zimovanjem u Banskom možete pogledati ispod

skije