Vrahos beach - Odmor bez briga | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Povezana mesta

Vrahos beach

Vrahos beach - Odmor bez briga


Ukoliko ste opredelili za letovanje u Grčkoj, planirate da obiđete i upoznate Jonsko more, a pritom ste ljubitelj mirnog i opuštajužeg odmora, onda je Vrahos beach pravo mesto za Vas! Upoznajte najnoviju destinaciju, koja je poslednjih par godina opčinila naše turiste. Kombinacija toplog mora, borove šume i planina u zaledju, garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje.

vrahos-beach

Letovalište Vrahos beach se nalazi na podjednakoj udaljenosti između Parge i Preveze, na oko 60-ak km od Lefkade.

Vrahos leži na jednoj od možda najlepših obala. Plaža duga preko 3 km, širine i preko 50m, prekrivena zlatnim peskom, oduševljava posetioce. Ima "Plavu zastavu". More je kristalno čisto, iskričavo plavetnilo. Pesak je vrlo sitan, ulaz u vodu postepen, mada su česti talasi, koji ipak za većinu predstavljaju vid zabave.

vrahos-beach

Duž plaže je šetalište, gde možete posetiti neke od odličnih ribljih restorana, taverni,kafića i barova. Deo plaže je pokriven beach barovima u kojima uz piće dobijate suncobrane i ležaljke ali veliki deo plaže je namenjen onima koji koriste sopstvene rekvizite.

Vrachos je idealan za miran odmor, duge šetnje bez gužve i larme. U mestu postoji nekoliko prodavnica gde se možete snabdeti osnovnim namirnicama ali za svaki veći shoping morali biste da odete do susednih pomenutih gradova. Ono što svakako treba napomenuti vezano za samo mesto, je da nema ambulantu i apoteku. Neki osnovni lekovi mogu se naći u marketima, dok sve ostale lekove obezbeđuje lekar koji po pozivu dolazi iz Kanalija.

vrahos-beach

Ipak Vrahos će svojom lepotom, apsolutnim mirom, tirkiznim toplim morem u kombinaciji sa šumovitim zaledjem uz prijatnu klimu i spokojan šum talasa opčiniti svakog postioca i zasigurno mu obezbediti savršen odmor. Ukoliko ste ipak željni promene i voleli biste da upoznate bolje celu ovu regiju, postoji veliki broj izleta i krstarenja, tako možete posetiti Krf, Itaku, Paksi, Lefkadu, Pargu, Prevezu…

Veliki broj kafića, restorana, taverni i supermarketa čini ovo mesto dodatno atraktivnim i jednim od najlepših u čitavoj oblasti Epir. Letovalište predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor, a naročito je poznato medju Grcima i Italijanima i vrlo često predstavlja izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta.