Turističke agencije su spremne za sezonu | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Ako ste uplatili letovanje preko agencije - planirajte pakovanje


Turističke agencije su spremne za sezonu

Nakon najava da se od 01.06 otvaraju granice, a da se od 15.06 mogu početi turistička putovanja, turističke agencije počeće sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca.

Upravni odbor nacionalne turističke asocijacije na sednici održanoj dana 19.05.2020. godine doneo je sledeće zaključke:

- Turističke agencije su kadrovski i organizaciono spremne za kvaliltetnu realizaciju svih ugovorenih turističkih putovanja za predstojeću letnju turističku sezonu.
- U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca.
- Putnici naših turističkih agencija u potpunosti mogu biti uvereni da će agencije pre svega voditi računa o njihovoj bezbednosti i da će dodatno posvetiti pažnju što kvalitetnoj realizaciji ugovorenih putovanja u skladu sa propisima.
- Organizatori putovanja će u svom radu striktno poštovati mere koje propisuju nadležne zdravstvene organizacije radi bezbednog putovanja i boravka naših turista u ugovorenim destinacijama.

podrzi-domace-agencije