Nove vile u pondi | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Nove vile u pondi


Nove vile u ponudi

Prateći najnovije turističke trendome, i želeći da svojim putnicima ponudimo kvalitetan smeštaj za odmor u Grčkoj, našu ponudu smo za leto 2020 upotpunili sa nekoliko novih vila. Nove vile su u ponudi u gotovo svakom letovalištu u Grčkoj. Ponudu smo najviše proširili na Sitoniji, koja je godinama jedna od najpopularnijih destinacija kod naših turista.

Sitonija 2020

Da krenemo od nama najdržeg Neos Marmarasa. Ponuda smeštaja u Neosu ne manjka, a ove godine smo u ponudu ponovo uvrstili vilu Capetanios house, koje je kompletno renovirana. U ponudi su kvalitetna i moderno opremljenja studija i apartmani.

Vila Capetanios Neos Marmaras

Ponudu apartmana na Paradiso plaži upotpunili smo novim objektom Relax studios, koji ove godine doživljava premijeru na našem tržistu. Relax studios je apsolutno naš favorit na plaži Paradiso. Vila poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija, a glavna odlika su velike i široke terase. Vile je udaljena svega 80m od plaže.

Vila Relax studios Neos Marmaras

Ponuda Letovanje u Sartiju je bogatija za nekoliko novh objekata. Pre svega, tu je odlična vila Sarti blue, koja se nalazi u Sarti beach-u, na svega 30ak m od plaže. Karakteristika ove vile je bazen na krovu sa kojeg se pruža fantastičan pogled na more i Atos.

Vila Sarti blue

Tradicionalno tražen Nikiti je dobio nekoliko novih kuča- ovde želimo da istaknemo da su svi novi objekti u Nikitiju novogradnja, da su smeštajne jedinice nove, moderno i kvalitetno opremljene, i da većina premijeru diživljava ove godine.
Nove vile u ponudi Nikiti apartmani su: Vila Diamond 4 apartmani, Vila Utopia, Vila Edelweiss i Vila Erika boutique.

Vila Edelweisse Nikiti

Apartmani na Tasosu 2020

Ponudu apartmana na Taososu pojačali smo sa nekoliko kvalitetnih objekata. Pre svega, u Limenasu, u glavnom gradu, novi objekti u ponudi su Kontis i Kostalina. Kontis je jedna od vila sa bazenom, tip objekata koji je jako tražen na Tasosu.

Vila Kontis Limenas

Vila Anastasija, koja se nalazi u Limenariji, je objekat koji smo prosto morali da uvrstimo u ponudu. U pitanju je objekat, koji se nalazi na svega 15ak metara udaljenosti od plaže u Limenariji. Studiji imaju svoje terase, ali i privatno dvorište natkriveno lozom, koja obezbeđuje božanstveni hlad u vrelim letnjim danima.

Vila Anastasia Limenarija